Kışlık Tesettür Giyimde Trend Ürünler

 

Kışlık tesettür giyim modasında bu yıl için kadife kumaşları görmek mümkün. Pantolonlar da dahil olmak üzere gömlek, etek ya da ceketlerde kullanılan kadife eski itibarını yeniden kazandı. Yumuşacık dokusu sayesinde hem sıcak hem de havalı bir görünüm katan kadife işlemeli modellerle zenginleştirilmiş.

 

 Kışlık Tesettür Kaban Modelleri

 

Kabanlarda oldukça şık ve iddialı modeller bu senenin modası. Kolları çok geniş yarım kol ya da kolsuz kaban modelleri farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Tesettür çizgisinden ayrılmadan dize kadar ya da dizin çok altında biten kabanlarda renk genellikle ağır tonların çok dışında yer almamış. Siyah, borda, lacivert, krem rengi ya da kahve tonlarının daha yoğun kullanıldığı tasarımlarda hareket katan ayrıntılar da oldukça özgün bir tasarımın eseri.

 

 Etekler Kışın Nasıl Olacak?

 

Eteklerde geçen yılın esintileri olan Mevlana etek modelleri hala saltanatını korumaya devam etse de yüksek bel kalem etek benzeri etekler de oldukça tercih edilen  Kışlık tesettür giyim modelleri arasında yer alıyor. Renklerde bir sınırlama yer alıyor. Kareli eteklerin yanı sıra desenli ya da düz eteklere de büyük bir alan ayrılmış.

 

 Tesettürde Pantolon Modası

 

Pantolon modellerinde İspanyol paça ya da bol boru paça pantolonlar Kışlık tesettür giyim modellerinde başı çeken ürünlerin başında geliyor. Renk olarak siyah tonları daha çok ön planda.

 

 Eşarp, Şalda Kış Modası

 

Eşarp ve şallarda aksesuar olarak kullanılan püsküller yoğun bir şekilde kullanılmaya devam ediyor. Bunun yanında saçaklar ya da desenlerdeki yoğunluklar da yine dikkat çekici ama şık bir detayı oluşturmaktadır. Eşarplarda renk konusunda kış ayı için özel bir ayrım bulunmuyor. Bu renklendirme durumu bir şalda ya da eşarpta üç beş renk karışımını dahi kapsayabilmektedir.

 

 Kazak, Kap Ve Ferace Modelleri

 

Kazaklarda geniş yakalar, balıkçı yakalar ya da yarasa kollar geniş gövdeli dar kollu detaylar bulunuyor. Bu durum ferace modellerinde de kollarda benzerlik göstermektedir. Rahatlığı hedef alan feraceler şıklığından da ödün vermiyor. Yakalarda da farklılığın ön planda olduğu modeller oldukça iddialı görünüyor. Daha çok etek kısımlarında fırfırların olduğu feraceler bu sene için sıkça görülecek.

 

Bir cevap yazın