Kışlık Tesettür Giyimde Seçimler

 

Tesettür giyim her sezon dünya moda trendlerine uygun seçenekleri ile kadınların şıklığını ve güzelliğini ortaya çıkartmaları için en özel seçenekleri onlara sunmakta ve birbirinden güzel parçalarla kombinlerini oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Ancak özellikle kış aylarında yapılan yanlış seçimler kadınları hayal ettikleri şık görünümden uzaklaştırarak onları geriye çekmektedir.

 

           Kışlık tesettür giyim kombinlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve stil detayları şu şekildedir:

 

 – Doğru kumaşları bir arada kullanmak

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kadınların yaptığı en büyük hataların başında yanlış kumaş tercihleri geliyor. Özellikle şal ve kıyafet arasındaki kumaş uyumsuzluğu kadınların görünümlerine gölge düşürmekte ve hayal ettikleri tarzdan onları uzaklaştırmaktadır. Şal seçimlerinde kışlık kıyafetlere uygun kalın ve mat kumaşlar tercih edilmeli, aynı zamanda parçalar arasındaki renk kombinasyonuna da özen gösterilerek görüntüde bütünlüğe gidilmelidir. Kışlık tesettür giyim kombinlerinde kumaşlar arasındaki uyumun en büyük stil yardımcısı olduğu göz ardı edilmemesi gereken bir konudur. Kalın kumaşlarla ipekli veya parlak şallar kullanmak, kış aylarına uygun olmayan bir görüntü çıkaracaktır.

 

Kışlık tesettür giyim modelleri için Alışverişe Başla

 

 – Renk uyumları

 

Kışlık tesettür kombinlerinde kullanılan renklerin kendi içinde uyumu, sezon renkleri olması ve en önemlisi ten renginiz için doğru renkler olması oldukça önemlidir. Sezonun trend renkleri ile oluşturulan kombinler trend bir görünümü size rahatlıkla sağlayacaktır. Renklerin kendi arasındaki uyumu da şıklığı arttıran diğer bir unsurdur. Uyumsuz renk tercihleri demode ve göz yoran bir görünüme sahip olmanıza neden olacağı unutulmamalıdır. Moda Selvim sezonun en trend renkleri ile hazırladığı özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde sizi bu dertten kurtarıyor! Dilerseniz hazır renk kombinlerinden tercih yapabilir, dilerseniz de tek parçalar arasından en trend renklerle dilediğiniz gibi uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz!

 

 – Sıcak seçenekler, şık kombinler

 

Kışlık tesettür giyim parçaları bir araya getirilirken öncelik soğuktan korunma olmalıdır. Bir sonraki aşamada şık bir görüntüye sahip olmak ise oldukça kolay adımlardan geçiyor. Moda Selvim özel kışlık tesettür giyim seçenekleri sayesinde kış şıklığınızı ayağınıza getirmekte ve birbirinden şık kışa özel kombinler oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Dünya trendlerini tesettür giyimle birleştiren Moda Selvim sayesinde sokak modasında iz bırakan isimler arasında yerinizi alacaksınız!

 

 

Bir cevap yazın