Kışlık Tesettür Giyim

kışlık tesettür giyimKışın gelmesi ile birlikte sıcak tutacak şekilde kalın kıyafetler giymeye başlamaktayız. Gömlek ve penye gibi kıyafetlerin yerine kazak, triko ve hırka gibi kıyafetler tercih ederiz. Pantolon gibi kışlık tesettür giyim gruplarında da genellikle kalın kumaşlar sıcak tutmaktadır. Gömlek üzerine örgü süveter etek giymeyi sevenler için oldukça şık olmaktadır. Üstelik soğuktan korunma yöntemleri arasında da bulunmaktadır.

 

Örgü tunik modelleri her yaş grubuna hitap eden kıyafetler arasında bulunmaktadır. En çok tercih edilen örgü tunik modelleri arasında genellikle tek renk boğazlı, bol kesim kol, yarasa kol oldukça dikkat çekmektedir. Renk çeşitleri arasında ise krem, kahverengi, mor, gri, lacivert, siyah ve koyu yeşil gibi kışlık renkler bulunmaktadır.

 

Farklı bir tarz oluşturmak isteyenler içinde panço oldukça şık görünmektedir. Yanında takım olarak kolluk ta bulunmaktadır. Devrik yaka özelliğinde üretilen bu pançolar kurdele ve fiyonk gibi ayrıntılar ile süslenmektedir. Renkler arasında karışık renkli ve kırmızı, gri gibi sade renkliler de bulunmaktadır. Özellikle şal ile oldukça uyumlu görünmektedir. Kısa hırka ve modelleri de gömlek üzerinde güzel görünüm oluşturmaktadır. Dış giyim çeşitleri arasında ise kaban ve kışlık pardösü yer almaktadır.

 

Kabanlarda her tarz için farklı boylar bulunmaktadır. Kısa, diz üstü, diz altı ve pantolon boyu kabanlar bulunmaktadır. Kabanlar kaşe, keçe ve yünlü kumaş gibi kumaşlardan üretilmektedir. Kabanlarda süsleme olarak kemer, kuşak, kapüşon ve düğme kullanılmaktadır. Şık bir deri eldiven ya da tüylü eldiven ile kombine edilmektedir. Soğuk havalarda ise omuz şalı ile uyumlu hale getirilebilmektedir. İpek eşarp ile uyumu oldukça şık olmaktadır. Yünlü kumaştan dikilen elbiselerde gezmelerin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır.

 

Toka ve pile detayı elbiseyi tamamlayan detaylardan olmaktadır. Kışlık tesettür giyim kışın yaklaşması ile oldukça rağbet görmektedir. Tesettür giyim markaları da sonbaharla birlikte kışlık kıyafetleri müşterilerine sunmaya başlamaktadırlar. Bot ve çizme gibi ayakkabılarla, kaban uyumlu renklerde alınarak tamamlanmaktadır. Vizon tonları, gri renkler bu senenin vazgeçilmezleri arasında bulunmaktadır. Çanta ile uyumu da oldukça önemli konular arasında yer almaktadır.

 

 

 

 

One comment

  • Moda benim ruhum kendi mi mutlu hissediyorum güzel giyinmek beni son derece iyi ve huzurlu ediyor

Bir cevap yazın