Kışlık Tesettür Giyim Parçaları

Kış sezonu yenilikleri de beraberinde getirmektedir. Yeni çıkan tesettür kıyafetler hanımların ilgi odağı olmaktadır. Bu sezon kışı yansıtan parçalar bulunmaktadır. Kış desenlerinin bulunduğu kazaklar sezonun en beğenilen parçalarındandır. Kazaklar ile beraber giyilen uzun kadife pantolonlar da kışlık tesettür giyim parçaları arasında yer almaktadır. Kış sezonunda çıkan pelerin ve pançolar da sezonun desenleri ile süslenmiştir. Yaka kısmında tüy bulunan pançolar aynı zamanda cepli olarak tasarlanmaktadır.

Kışlık tesettür giyim ürünleri: https://www.modaselvim.com/dis-giyim

 Pelerin kullanımı ise asil hanımların en çok tercih ettiği kışlık giyim ürünlerindendir. Pelerinlerin pardesü gibi dış giyim ürünlerinin üzerine atılarak giyilmesi eski zamanları çağrıştırmaktadır. Sezonun tercih edilen parçalarından biri olan balıkçı yaka kazaklar farklı renk ve desenler ile tesettürlü hanımlar ile buluşmaktadır.

 Kışlık Kazak Pantolon Kombin Önerisi

 Kışlık rahat bir kombin oluşturmak isteyen kişiler ilk olarak ana parçaları belirlemelidir. Bu parçalar genellikle pantolon ve kazaklardır. Kışın en çok giyilen bu iki parçanın doğru şekilde seçilmesi ve kombinlenmesi kış sezonuna uyum sağlamak için önemlidir. Kışlık tesettür uzun kazaklardan tarçın rengi ya da haki yeşil renk seçimi sezon için uyumlu olacaktır. Haki yeşil kazağın altına fitil kumaş kadife kırık siyah rengi pantolon rahat bir kışlık kombin sunmanızı sağlayacaktır.

 Bu kombinin altına gizli dolgu topuk bot seçimi boyunuzu uzun gösterecektir. Pantolon modelinin daha net anlaşılması için uzun topuklu bot seçimleri her zaman doğru bir seçim olacaktır. Bu kombinin üzerine açık kahverengi kaşe kaban sezonun son modasını üzerinizde taşımanızı sağlayacaktır.

 Kışlık Kazak Etek Kombin Önerisi

 Kışın eteği kombinlemek çoğu tesettürlü hanım için zor gelebilir. Eteğin doğru şekilde tercih edilmesi kombini daha rahat oluşturmanızı sağlayacaktır. Kalın kumaş volanlı ve bele tam oturan etek modeli kışlık etek kombini için uygun bir seçim olacaktır. Eteğin bele tam oturması belin inceliğini gösterecektir. Bu nedenle kazak seçimi de üzerinize tam oturan balıkçı yaka model olması gerekmektedir.

 Bu etek ile kazağın kombinlenmesi ile birlikte üzerinize giyeceğiniz dış giyim parçasında da modern bir seçim yapmalısınız. Eteğin üzerine deri ceket tarzı bir parça almak kombinin daha doğru tamamlanmasını sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın