Kışlık Tesettür Giyim Kombin

Tesettür giyim oldukça geniş bir alana yayılmaktadır. Tarzına güvenen hanımların tercih ettiği birbirinden zevkli parçaların yer aldığı tesettür giyim kategorisinde sonbahar ve kış esintisi kendisini göstermektedir. Birbirinden farklı kışlık parçanın yer aldığı bu sezon içerisinde balıkçı yaka tüylü kazaklar, sezonun modasını en iyi şekilde yansıtmaktadır. Balıkçı yaka kazaklar ile bol paça kot pantolonlar birbiri ile en uyumlu görünümü sunmaktadır.

Tesettür giyim kombin önerileri arasında kış parçalarından biri olan fitil kumaş kadife bol paça pantolonlar pek çok kombinin yıldızlı parçası olarak bilinmektedir. Belinde bulunan kemer detayı ile bohem bir görünüm sunan bu pantolonlar beyaz balıkçı yaka kazaklar ile kışlık kombin görünümü sunmaktadır. Üzerine deri ceket ve altına topuklu ya da düz taban bot tercihinde bulunan kişiler görsel açıdan kışlık bir kombin oluşturmaktadır.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Yeni Sezon Ceket Renkleri Nelerdir?

Sezonun en yeni parçalarının yer aldığı dış giyim ürünlerinde deri ceketler oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Bordo ve siyah renkleri bu sezon içerisinde en beğenilen iki ceket modelini oluşturmaktadır. Parlak gümüş ve altın sarısı renkleri de sert bir tarzı olan kişiler tarafından seçilmektedir. Dik yaka ceketler ile bu renkler adeta bohem ile tarz duruşu harmanlamaktadır.

Deri Ceket Yeni Sezon Modelleri

Sezonun en modern ve şık görünümüne sahip ceketlerinin dış giyim kategorisi içerisinde toplanması pek çok hanım için rahat seçim imkanı sunmaktadır. Deri ceketlerin dik omuz ve yaka detayları daha sert bir görünüm sunarak aynı zamanda trendlere uygun kombin oluşturamaya yardımcıdır. Deri ceket modasında zımba detayları da yaka kısmında özenle işlenmiştir. Kol ucu kısımlarında bulunan fermuarlar ile daha metalik görünüm elde etmek isteyen hanımların tercihidir.

Kışlık Hırka Modelleri Nelerdir?

Sezonun en rahat parçalarından biri olan hırkalar, kış mevsimine uygun şekilde tasarlanmıştır. Ayak bileği ve diz hizasına kadar uzanan bu hırkalar, sonbahar renkleri kullanılarak üretilmiştir. Büyük cepleri bulunan bu hırka modellerinin balon kol detayı da hırkaya ayrı bir hava katmaktadır. Belinde kuşak bulunan hırkalar bu sezonun beğenilen dış giyim ürünlerinden birisidir.

 

Bir cevap yazın