Kışlık Tesettür Giyim Abiye Modelleri

 tesettür giyim abiyeDüğün, nişan ve özel davetler kış aylarında da sıklıkla yapılmaktadır. Bu lokasyonlara uygun giyinmenin yanı sıra mevsime göre giyinmekte önemlidir. Özel davetler için tesettür giyim abiye modellerinde kış aylarının etkileri görülmektedir. Kışlık modeller arasında en sıcak tutan ve mevsime uygun olan parça ise kadife kumaş tesettür giyim abiye modellerdir. Kolları uzun ve çan etek modelli kadife kumaş abiyeler sezonun modasını yansıtan ve mevsime en uygun abiyelerdir.

 

Kış sezonunda giyilebilecek bir diğer abiye modeli ise şifon abiyelerdir. Şifon abiyeler kışında oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle kumaşının sıcak tutması kışın giymek için en doğru zamandır. Çoğu kişi şifon kumaşı yalnızca yaz aylarında kullanmaktadır. Fakat bu tarz abiyelerin üzerine yapay kürk mont alarak sezonun en trend kombinini oluşturabilirsiniz.

 

 Kış Sezonuna Uygun Şık Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

Şıklık konusunda kesinlikle taş ve payet hiçbir model ile karşılaştırılamaz. İddialı ve şık görünüm seven kişiler için sezonun en moda taşlı abiyeleri vitrinlerde yerini almaktadır. Şık abiye modelleri arasında payet ve ince boncuk nakışlı abiyelerde en çok tercih edilen tesettür abiyelerindendir. Abiyede şıklık yarışı yalnızca taş ve boncuklar ile olmaz. Devam parçaları ile kombinin tamamlanması gerekmektedir.

 

Saten kumaş abiyelerde en az taşlı abiyeler kadar şıklık yarışına giren modellerdendir. Bunun yanı sıra daha düz bir abiye giyerek bol takı ve broşlar ile şık hale getirebilirsiniz. Düz abiyelerde aynı zamanda dış giyim ürünlerinin daha gösterişli olmasına dikkat etmelisiniz.

 

 Sade ve Modern Kışlık Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

Tarzı daha sade olan kişiler genellikle modern bir görünüm oluşturmak ister. Bu görünümü abiyelere yansıtmak isteyen kişiler için düz kumaştan yapılan volan etek abiyeler hem modern hem de sade görünümün elçisi olacaktır. Sadelikten yana olan kişiler için her zaman siyah ve beyaz tek renk abiye modelleri uygun seçim olacaktır.

 

Sade ama renkli bir tarza sahip olan kişiler kırmızı, bordo, somon ve yeşil tonlarında olan abiye modellerine yönelebilir. Bu abiyelerde yaka ve kol detaylarındaki incelikler abiyenin modern görünümünü ortaya çıkarmaktadır.

 

Bir cevap yazın