Kışlık Tesettür Elbiselerin Desen Ve Kumaş Seçenekleri

 

 

Tesettür elbise modelleri, trend unsurlar temel alınarak oluşturulmaktadır. Klasik ve spor birçok seçeneğe aynı anda ulaşım sağlanması mümkün hale getirilmiştir. Bayanların yakından takip ettiği trend ürünler farklı renk ve kesim temalarına uygun olarak şekillenmektedir. Kış sezonunun trend ürünleri arasında yer alan tesettür elbise modelleri triko tasarımlardır. Triko elbise modelleri düz bir kesim ile oluşturulmaktadır. Elbiselerde koyu ve açık renkler aynı anda kullanılmaktadır. Açık renk elbiseler üzerinde çizgi deseni kullanılmaktadır. Uzun triko elbiselerde enine ve boyuna çizgiler kullanılarak modeller oluşturulmuştur. Triko elbiselerde öne çıkan diğer ayrıntılar ise degaje yaka kullanımıdır. Geometrik şekillerin yer aldığı, çizgi detayları kullanılan ve degaje yaka kesime sahip olan elbiseler trend ürünler arasında yer almaktadır.

 

           Tesettür elbise modellerinde uygulanan diğer bir ayrıntı ise dantel detayı kullanımıdır. Dantel detayları belden oturan ve etek kısmında dökümlü olan modellerde, kemer olarak kullanılmaktadır. Düz kesim elbiselerde ise göğüs ile yaka arası bölümde motif olarak dantel kullanımı sağlanmaktadır. Dantel detaylı elbiseler, kış sezonunun diğer trend ürünleridir. Tesettür elbiseler özellikle renkli ve kış sezonuna uygun kumaşlar kullanılarak tasarlanmaktadır. Tasarımlarda kaliteli kumaş tercihleri ön planda tutulmaktadır. Kumaş seçenekleri hem elbisenin uzun süre kullanımını hem de kesim özelliklerinin öne çıkmasını sağlamaktadır.

 

Kış Sezonuna Uygun Kullanıma Sahip Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

 

           Tesettür elbise modellerinde en trend unsurlardan biri ise renkli kadife kumaşların kullanımıdır. Kadife elbiseler hem şık hem de zarif bir tarz yaratmaktadır. Spor ya da klasik tarza uygun şekilde kullanılabilmektedir. Üzerine kullanılan kap modelleri ile dinamik, klasik kaban tasarımları ile ise zarif bir görünümü desteklemektedir. Elbiselerde öne çıkan diğer bir ayrıntı ise nakış detayı kullanımıdır. Özellikle elbiselerin yaka bölümlerinde, renkli nakış işlemeleri kullanılmaktadır. Bu modeller ile günlük kullanıma uygun kışlık elbiseler oluşturulmaktadır. Oldukça şık ve kullanım konforu sağlayan tasarımlardır. Sezonun model çeşitliliği sayesinde her bayanın kendine uygun bedende ve tarzda elbiseyi bulabilmesi amaçlanmaktadır. Uzun kışlık elbiseler zarif tasarımlar ile meydana getirilerek, trend ürünler oluşturulmaktadır.

 

Bir cevap yazın