Kışlık Tesettür Elbiseler Nasıl Giyilir?

 

Dışarıdaki dondurucu soğuk olması, sıcaklık biraz yükselinceye kadar elbiselerinizin tümünü dolaba kaldırmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Elbiseler kışın ortasında ya da soğuk günlerde de rahatlıkla giyilebilir. Elbiseleri kışa uygun hale getirmek için bazı moda temellerine sahip olmalısınız: tozluk, tayt, çizme, kalın çorap, hırka ve eşarplar. Bu aksesuarların hepsi hem şık hem de rahat bir şekilde elbisenizi kolaylıkla giymenizi sağlayacaktır.

 

 Piliseli tesettür elbise nasıl giyilir?

 

Piliseli elbiseler soğuk kış günlerinde hem şık hem de spor bir görüntü elde etmenizi sağlayabilir. Üstelik gündüzden geceye kolaylıkla geçmenize de yardımcı olurlar. Deri bir ceket ile tamamlayıp kafede arkadaşlarınızla buluşabilir ya da okula gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra kürk detaylı uzun bir kaban ile beraber giyip ofis ortamında da kolaylıkla kombine edebilirsiniz. Ayrıca şal ya da eşarbınızı elbisenize uygun renkte seçip tam bir uyum da yaratabilirsiniz. Kış mevsimi olduğu için soluk ya da koyu renklerin içerisine girmeniz gerekmiyor. 2018 kış mevsiminin en moda renklerinin bordo ve saks mavisi olduğunu unutmayın. Daha iddialı olmak adına bu renkleri de piliseli elbiseniz ile buluşturabilirsiniz. Üstelik artık her şeyde olduğu gibi elbiselerde de piliseler yer değiştiriyor. Eğer pilisenin sizi daha kilolu göstereceğini düşünüyorsanız o zaman üst kısmı piliseli tesettür elbise modellerini deneyebilirsiniz. Üstelik böylece mide ve karın kısmındaki fazlalıklarınız varsa bunlardan da pilisenin hareketli görüntüsünden yararlanarak kurtulabilir ve daha ince bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

 Aksesuarlı tesettür elbise nasıl giyilir?

 

Elbiselerinizi aksesuarlar ile kendiniz de renklendirebileceğiniz gibi kendinden aksesuarlı bir elbise modeli seçerek aksesuar seçme derdinden kurtulabilirsiniz. Örneğin taşlı kemere sahip incili bir elbise seçerek şık toplantılara ve etkinliklere katılabilir ya da bu elbisenizi kına, nişan gibi organizasyonlar da kullanabilirsiniz. Şayet incinin size uygun olmadığını düşünüyorsanız bunun yerine üzerinde kolye detayı bulunan bir model de seçebilirsiniz. Böylelikle daha spor ama bir o kadar da şık ve romantik bir görüntüye aksesuar seçme derdiniz olmadan kavuşabilirsiniz.

 

 Volan Kol tesettür elbise nasıl giyilir?

 

Son 5 yıldır 90’lı yıllardaki ihtişamına yeniden kavuşan volan ya da İspanyol kollu elbiseler yeni sezonda da görkemini koruyor. Viktoryen dönemden beri kadınların vazgeçemediği detaylar arasında yer alan bu romantik elbiseleri uzun çizmeler ya da topuklu ayakkabılar ile beraber giyip hem elbisenizi hem gündüz hemde gece oldukça rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Üstelik isterseniz nakışlı bir model seçip etnik bir hava kazanabilir ya da düz bir modeli kendiniz aksesuarlar ile hareketlendirebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın