Kışlık Tesettür Elbise Modellerinde Modaselvim Çeşitleri

tesettür elbise2019 senesi yeni sezonda tesettür elbise kapsamındaki bütün modeller kadınlara sunuluyor. Tesettür elbise modası içinde bulunan dantel ve güpür ayrıntıları 2019 senesinin moda detaylarının içerisinde bulunuyor. Güpür detaylı kıyafetlerde güpürler, kol bölümünde ve etekte bulunmaktadır. Birçok dantel ayrıntılı olan tesettür elbise modasında genelde yalnızca sade renkler kullanılarak, kemer detayı da yer alıyor. Bu şekilde kıyafetlere hareketlilik kazandırılmaktadır. Tesettür kıyafetlerde tasarımı yapanlar eski zamana dönmektedir. Kıyafet modelinin üstünde ufak detaylarla olsa yenilikçi şekilde modeller tasarlanıyor.

 

 Hem Şık Hem de Rahat Arayanlara Özel

 

2019 senesi adına yeni sezon kıyafetlerde oldukça fazla alaka gören, büyük işlemeli olan tesettür kıyafet modelleri kadınlar açısından çok ilgi görüyor. Mağaza ve çevrim içi sitelerde satışı yapılan nakışlı ve işlemeli tesettür kıyafet modelleri, göğüs kısmının tamamını kaplamaktadır.

 

Tesettür modelinin bel bölümünde ise içten lastik bulunuyor. Bu da kemer görünümü vermekte olup, kıyafetlere şıklık kazandırmaktadır. Tesettür kıyafetlerin yarasa kol biçimde üretilmesi de elbiselere inanılmaz görünümler sağlamaktadır. Bu şekilde hem rahat hem de şık bir görünüm elde edilmektedir. Bu kıyafetlerde genelde koyu renkler tercih edilmekte. Ancak mevsime göre tasarımlarda açık renk kullanımı da yer alıyor.

 

  Kadife Kumaşlı Üretilen Şık Elbiseler

 

Üçlü şekilde kombin edilmiş birçok alternatif bulunuyor. Tekli tesettür elbise modasının yanında bu modellerde çokça tercih ediliyor. Üçlü kombin kıyafetlerin içinde; bolero, ceket, şal ve elbise bulunmaktadır. Hem özel günler için hem de günlük yaşamda kullanılacak olan birçok model alıcıların beğenisine sunuluyor.

 

2019 yılında da moda kumaşlardan birisi olan kadife kumaşı, tesettür kıyafetlerde titiz bir biçimde tasarlanıp kullanılmaktadır. Her kıyafette olduğu gibi bu özel kumaşın, tesettür giyim içinde oldukça şık durduğunu söylemek kesin olacaktır. Bunun yanında nakış ayrıntılı tasarlanan elbiselerde hem çok şık hem de farklı hava oluşturmak adına tasarlanıyor.

 

 Şal Aksesuarlı Tesettür Elbiseler

 

2019 yılının yeni sezon kıyafetleri içinde şal ayrıntılarıyla tasarlanıp, elbiseler bireylere kombin konusunda kolaylık sağlanmakta. Tesettür kıyafetinin kol ve yaka ayrıntılarında bulunan tül ayrıntısı aynı şekilde şallarda da bulunmaktadır. Kısa kısa renklendirme ile elbise ve şalların rengine uyumlu şekilde tasarlanmıştır.

 

 

 

Bir cevap yazın