Kişiye Özel Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür modasının son zamanlarda en vazgeçilmez ve en çok tercih edilen parçası tuniklerdir. Tesettür tunik modası her geçen gün değişmektedir. Trend renkler, trend modalar sürekli olarak değiştiği için bu değişim tunik modellerine de yansımaktadır. Tesettür tunik genellikle pantolon ile giyiliyor olsa da etek ile de tercih eden bayanlar bulunmaktadır. Kullanım rahatlığı ve şıklığı ile bayanların hem özel günlerde hem de özel davetlerde sıklıkla tercih ettikleri parçalar arasında yer almaktadır. Önemli olan neyi nerde giyeceğiniz bilmek ve ona uygun seçimler yapmaktır. Aldığınız tesettür tunik kadar onu neyle kombine ettiğiniz, hangi pantolon üstüne giydiğiniz hangi ayakkabı, çanta ve baş örtüsü kullandığınızda önemlidir. Tercih ettiğiniz tuniğe uygun seçimler yaparak ancak şıklığı yakalayabilirsiniz. Klasik bir pantolon altına spor bir pantolon giyerek kombinenizi mahvedebilirsiniz. Seçim ve kombine parçalarınız birbiri ile uyumlu olmalı ve birbirini tamamlamalıdır.

 Tesettür Tunik Modelleri

Her zevk ve yaşa uygun tesettür tunik bulmak mümkündür. Her geçen gün üretilen tunik modeli giderek artmaktadır. Tek renk, düz, sade tuniklerin yanı sıra daha ağır, iki veya daha çok rengin kullanıldığı tuniklerde bulunmaktadır. Spor, salaş kesim tunikler günlük kullanım için uygun iken daha klasik kesim tunikler ise özel davetler, düğünler için uygundur. Günlük hayatta kullanacağınız spor kesim tunikleri kot veya spor pantolonlar ile kombine ederek ve şık bir şal ile tamamlayarak kullanabilirsiniz. Klasik kesim tunikleri ise kumaş pantolonlar ile kombine ederek kullanabilirsiniz. Tesettür tuniklerin boydan giyilen modelleri olduğu gibi önü fermuarlı veya düğmeli olan modelleri de bulunmaktadır. Tarzınızı en iyi hangisi yansıtıyorsa ve yaşınıza, gideceğiniz yere hangi tunik modeli daha uygunsa onu tercih etmelisiniz.

Tesettür tunik alırken dikkat edilmesi gerekenler

Tesettür tunikler kadınlar son zamanlarda en sık kullandıkları parçalar arasında yer almaktadır. Ancak doğru seçim yapılmalıdır. Özellikle vücudunuzu iyi tanımalı ve ona uygun seçimler ve kombineler yapmalısınız. Aynı zamanda sezonun renk trendlerini ve model trendlerini yakından incelemeli ve ona uygun şekilde tesettür tunikler almalısınız. Tesettür tunik modasında bu sene sade ama şık modeller ön planda olup en çok taba, mürdüm, mavi tonları tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın