Kişiye Özel Ferace Modelleri

Tıpkı pardesü gibi kesime ve biçime sahip olan ferace modelleri, hem kış aylarında hem bahar ve yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilen tesettür parçalarından bir tanesidir. Feraceler, kesimlerinde ve renkli modellerinden ötürü her an her yerde rahatlıkla kullanılabilir özelliklere sahiptir. Özellikle de tek parça giyinmek istediğinizde, feraceler tam olarak tercih etmeniz gereken modellerden bir tanesidir. Hem kolaylıkla kombine edilebilen hem de her yerde kullanılabilen özelliklere sahip olan feraceler sayesinde sizler de rahat bir şekilde giyinebilir ve şıklığınızı da yansıtmaya devam edebilirsiniz. Feracelerin kumaşlarında genellikle şifon kumaşlara ya da pamuklu kumaşlara yer verilir ve nefes alma özelliği mevcuttur. Bu nedenle yaz aylarında da kolaylıkla tercih edilebilir.

Ferace Modelleri Nasıl Kombinlenmelidir?

 

Ferace modelleri, tek parça olarak kullanıldığında, farklı parça ve aksesuarlar ile daha şık hale getirilebilir. Ancak feraceleri daha modern ve daha spor bir şekilde kullanmak ve kombine etmek istediğinizde, üst taraflarına yaka havası verebilirsiniz. İçerisine giyeceğiniz tişörtler ya da gömlekler de, feracelerinize daha spor bir hava vermenize olanak sağlar. Feracelerinizin kollarını da kıvırdığınız takdirde, oldukça şık bir havaya da bürünme imkânına sahip olabilirsiniz. Böylece feracelerinizi hem spor hem de şık bir şekilde kullanabilirsiniz. Tek parça halinde kullanmak istemediğinizde, feracelerinizi bilek boy kesimde tercih edebilirsiniz. Böylece dar paça pantolon giyebilir ya da direk olarak kalem etek modellerine feracelerin altında yer verebilirsiniz.

Ferace Modellerini Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekiyor?

 

Ferace modelleri, düz kesim ve düz renklerden tasarlandığı gibi, renkli tasarımlara ve desenlere de sahip olabilir. Tamamen kendi tercihinize göre düz renkli olan modellerden ya da desenli olan modellerden tercih edebilirsiniz. Eğer uzun boya sahipseniz, düz renk lacivert ya da siyah modellerden ve uzun kesimlerden tercih edebilirsiniz. Ancak daha kısa bir boya sahipseniz, yapmanız gereken tek şey, bilek boy ya da boyfriend boy feracelerden tercih etmek olacaktır. Şık tarz yakalamak için, feracelerin üzerine daha parlak ve mat eşarplar tercih ederken, spor tarz yakalamak için pamuk eşarp ya da şalları tercih edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın