Kışın Kabınızla Sıradışı Olun

 

C.M.N - Çift Çizgili Düğmeli Kap UKB480 Kiremit (1)         Kış sezonunu yaşadığımız şu günlerde hala kabınız almadınızsa ve kendinize ya da bir sevdiğiniz için alacaksanız www.modaselvim.com’a girmelisiniz. Burada ürünlerin sıra dışı tarzı, alışılmışın dışındaki modelleri, renk ve kaplarda kullanılan orijinal stil kumaş oluşları sizi etkisi altına alacak. Sitenin kolay online gezinti yapılabilir ara yüzü ile istediğiniz kapları görüntüleyebilirsiniz. Sitenin üst tarafına konumlandırılmış arama motoruyla da kap aramanızı kolaylıkla yapacaksınız.

 

           Kap modelleri itibariyle adeta kendinden konuşturuyor. Simli pul payetli, deri detay panço, fermuar detaylı, şişme, hakim yakalı, gizli düğmeli, beli büzgülü peplum, kareli, çift renkli kareli, kapüşonlu ve biritli sokakta gördüğünüz modellerin çok farklısı bu adreste. Kaplar kaşe, ecrin örme, kadife Selanik ve kapitoneli şişme kumaş çeşitlerinden üretilmiştir. Bu çeşit kumaşları üzerinize giymeden bile sadece bir dokunmanız içinizi ısıtmaya yetecek. Kap model seçimleri yapılırken o modeli en iyi gösterecek kumaş Moda Selvim farkıyla belirlenmiştir. Kadifeni seçimi de bu yılın modasına dış giyimde uyum sağlamanıza yardımcı olacak.

 

Moda Selvim kış sezonunda kaplara renk getirmiştir. Kaplar renklerin ağır tonlarıyla tasarlanmıştır. Düz renklerin yanında uyum içinde iki-üç rengin birlikteliği göz dolduruyor. Kap kategorisindeki ürünler tam beden olup “üzerime denk gelir mi gelmez mi” diye sizi vesveselere sevk etmeyecek. Zevkinize uygun kabı ayağınıza kadar getirtebilirsiniz.

 

Kısacası dış giyiminiz için kabınızı www.modaselvim.com‘dan seçerseniz bu kış hem sıcacık hem şık hem de modayı yakalamış olarak geçecek.

Bir cevap yazın