Kısa Tunik Modelleri

 

Tunik kullanımında boy kısalmalarına ve artışlarına göre tesettürlü hanımlar ile tesettürlü olmayan hanımların birlikte tercih edebilme seçenekleri söz konusu olabilir. Eğer kısa tunik modellerinden söz ediyor isek o halde bu modellerin diz üstü ve diz hizasında olan tasarımlarının tüm hanımlar tarafından tercih edilebileceğini belirtelim. Nihayetinde kısa tunik modelleri kendi içerisinde de ayrımları tabi tutulur. Kumaş bakımından karşınıza çıkabilecek değişimler ile aksesuar artışı ve azalışı şekilde oluşturulmuş değişimler tuniklerin kullanım alanlarının ciddi ölçüde belirleyicisi olurlar.

 

Baskılı Tunik Modelleri

 

XS ile XXL bedenleri arasında nerede ise her mağazada bulabileceğiniz baskılı tunik modellerinin birbirinden farklı renkleri ve tasarımları vardır. Baskılı tunik modellerinin üretim kumaşlarına bakıldığında ürünlerin hem klasik hem spor tarza dayalı olarak keskin bir ayrıma tabi tutulduğunu ifade edebiliriz. Ancak genel itibari ile üretimlerin her keseye hitap edeni ve en fazla tercih edilenleri içerisinde; elastan, viskoz bulundurmaktadır. Bu tarz tunik modellerini; hem Jean ile hem de farklı tayt tasarımları ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Hem rahat hem de şık görünmenizi sağlayacaktır.

 

Klasik Kısa Tunik Modelleri

 

Klasik ancak kısa tasarım tunik modellerinde ise; genel itibari ile diz altı kesimler tercih edilmektedir. Bu durumda; yine hem tesettürlü hem de tesettürlü olmayan hanımların ortak kullanımları söz konusu olabiliyor. Klasik tunik modellerinin üretimlerinde kullanıla kumaş detayları ise sürekli aynı olmamak ile birlikte genel olarak; elastan, poliester olarak karşımıza çıkıyor. Klasik bir tunik almayı tercih ettiğiniz karşınıza çıkabilecek beden aralığı ise; 34 ile 48 olarak şekillendirilmiştir.

 

Kısa Gömlek Tunik

 

Tunik modelleri içerisinde birde kısa olarak gömlek tunik vardır. Bu tunik tasarımı hem önü kapanacak şekilde kullanılabilir hem de aynı şekilde gömlek önü açık ve iç kombinde gösterilecek şekilde tercih edilebilir. Bu bağlamda; kısa gömlek tunik kullanımını tercih edecek bayanların beden aralıklarının genel itibari ile 34 ile 46 aralığında olması beklenir. Ancak büyük beden satış mağazalarında çok daha büyük bir aralığın sizleri beklediğini de göz ardı etmemek gerekir.

Bir cevap yazın