Kısa Boylu Tesettürlü Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

C.M.N - Göğsü Çiçek Nakışlı Kot Tunik MZ9174 Koyu Kot (1)Tesettürlü ve kısa boylu kısa boylu kadınlar birçok tesettür elbise çeşidi tercih edebilir. Açık giyime göre tesettürlü olmak boy anlamında sizler için biraz daha zor olacak fakat her zorluğun birçok güzelliği vardır. Kısa boylu ve tesettür elbise giyen kadınları daha uzun gösterecek, eğer kilolu ise daha zayıf gösterecek giyim tarzı püf noktalarını aşağıda sıraladık.

Çizgili türden kıyafetler kullanılmalı

  Tesettürlü ve de kısa boylu kadınlar; kısa tunik elbiseler yerine daha uzun olan tunik ya da elbise modellerini tercih etmelidir. Giyim modellerinde dikine ya da çapraz olan çizgileri kullanarak boyunuzun daha uzun ve zayıf görünmesini sağlayacaktır. Çizgileri kullanır iken kesinlik ile yatay şekilde çizgileri tercih etmemelisiniz. Yatay çizgiler sizi daha kilolu gösterip daha bir basık vücut hattınız olmasına sebep olacaktır.

Kısa paça pantolonlar giyilmemeli

  Sezonun en çok sevilen elbise giyim parçaları olmasına rağmen üzülerek söylemeliyim ki tesettürlü ve kısa boylu kadınlar bu tarz pantolonu giymekten uzak durmalısınız. Ayak bileğinden daha aşağıda yaparsanız pantolonlar sizin boyunuzu daha kısa gösterecektir. Bu sebep ile en fazla tercih edebileceğiniz kısalık boyutu bileğinizin aşağısına gelen modeller olmalıdır. Kısa paça modeli tarzı pantolonları tercih edebilir ve bu anlamda üstüne tercih ettiğiniz model elbise kombinleri daha uzun kullanmalısınız.

Yüksek bel etek çeşitleri seçilmeli

  Yüksek bel etek modelleri, tesettürlü kısa boylu bayanların alt bedenini daha uzun göstereceği bu tür etekler tesettürlü bayanların tercihinde ilk sıralarda olmalıdır. Giydiğiniz yüksek belli olan etek üzerine onu tamamlayan kombinde aynı renklerde ayak bileklerine gelen uzun hırkalar giyebilirsiniz. Uzun hırkalar ile daha uzun boylu imiş izlenimi verirsiniz.

Kısa tunik elbiselerden uzak durulmalı

  Pantolon çoğunluk ile tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilen kıyafetlerden biridir. Lakin tesettürlü kadınlar pantolon giyerken kısa olanları tercih etmemelidir. Kısa boylu olan kadınlar ise kısa tunikleri pantolon üstüne tercih edip pantolonda olan bacak boyunun kısa görünmesini sağlar. Bu yüzden uzun olan tunik modelleri seçip ayak bileği ya da dizin daha aşağısına gelecek biçimde giyinip daha uzun görünebilirsiniz.

Bir cevap yazın