Kış Trendlerine Hızlı Bakış

 

2018 kışına doğru yavaş yavaş geçiş yaptığımız bu günlerde en güzel tesettür elbise modelleri ile tarzınızı yansıtmak istediğinizde modaselvim.com en doğru adres olmaktadır. Sade ama biraz da hareketli modelleri tercih edenler için oldukça farklı seçenekler bulunmaktadır. Kış sezonunun en favori renkleri ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Üstelik uygun fiyatlar ile satış yapılan birbirinden tarz modeller yalnızca birkaç tık uzağınızdadır. En çok tercih edilen modeller ise aşağıda yer almaktadır.

 

FIRFIR DETAYLI TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

 

Yaz ve ilk bahar sezonunun en vazgeçilmez tesettür elbise modelleri arasında yer alan fırfırlı elbiseler kış sezonu için de trend olmaktadır. Fırfır detayının kollarda, etek uçlarında ve yaka kısmında kullanılıyor olması ayrı bir hava kazandırmaktadır. Her tesettürlü kadının hayır diyemediği bu model elbiseleri istediğiniz renk tonlarında da tercih edebilirsiniz.

 

ÇİÇEK DESENLİ TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

 

Her sezon favori olan ve asla modası geçmeyen çiçekli elbise modelleri en trend modeller arasındadır. Üstelik çabasız kombin yapabilme açısından da çok tercih edilmektedir. Sade eşarp yada şal seçenekleri ile kombin yapmak mümkündür. 38 bedenden 44 beden aralığına kadar tesettür elbise seçeneklerini tercih etmek mümkündür.

 

TAŞ İŞLEMELİ TESETTÜR ELBİSE MODELLERİ

 

Hem abiye elbiselerde hem de günlük elbiselerde taş detayının kullanılması elbiselere bambaşka bir tarz vermektedir. Hem taş detayı hem de kemer kullanılan tesettür elbise modellerini beden ölçülerinize uygun olarak satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın