Kış Tatilinde Yanınıza Almanız Gereken Tesettür Parçalar

Kış aylarında çıkılan tatillerde valiz hazırlanırken pek çok hanım yanına alacağı parçalar konusunda sıkıntıya düşmektedir. Bu tarz düşüncelerde önemli olan nereye seyahat edeceğinizi bilerek parça seçimleri yapmanızdır. Özellikle tesettür giyim ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Bu tarz parçaları seçerken her kıyafetiniz ile uyumlu olacak ürünlere yönelmeniz gerekmektedir. Tatil boyunca kendinizi sıcak hissetmek isterseniz salaş kazak ve balıkçı yaka kazak modellerine göz atabilirsiniz. Bu kazak modelleri hem modaya uygun hem de her kıyafet ile uyumludur. Bu kazakları kalın elbiselerin üzerlerine ya da etek ve pantolon seçimlerinde rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Özellikle kış seyahatlerine giderken eldiven almak havalı bir tarzda gözükmenizi sağlarken ellerinizi de soğuktan korumuş olacaktır.

 

 Kış Tatilinde Mont Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

Kış tatilinde kendinizi koruyacak ve ışıtaca mont ve kaban seçimleri yapmanız gerekmektedir. Tesettür giyim parçalarında dış giyim ürün seçenekleri oldukça fazla modelde yer almaktadır. Kış seyahatlerinin olmazsa olmaz parçalarından olan şişme mont tercihi yaparak spor bir görüntü elde ederken hem de kendinizi soğuktan korumuş olacaksınız. Başka bir tesettür parçası olan kalın kabanlar ile tatil sırasında gideceğiniz yemeklere ve davetlere daha şık bir şekilde katılım sergileyebilirsiniz. Kaban modasında pek çok yeni model yer almaktadır. Kürk detayları bulunan uzun kabanları tercih ederek tatil boyunca kendinizi cesur ve güvende hissedebilirsiniz.

 

 Kış Tatilinde Ayakkabı Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

Kış tatiline giderken mutlaka doğru ayakkabıların seçilmesi gerekir. Özellikle gideceğiniz yer yağmur ve kar yağışları olan bir yerse mutlaka su geçirmeyen ayakkabılar tercih edilmelidir. Bu ayakkabılara örnek olarak uzun deri çizmeler doğru bir seçim olacaktır. Aynı zamanda modaya uygun deri taba renkli postallarda hem su geçirmez hem de güzel görünümlü bir ayakkabı seçimi olacaktır. Ayakkabı seçiminde bir diğer dikkat etmeniz gereken özellik ise topuk boyutudur. Genellikle seyahatlerde iki farklı ayakkabı seçimi yapılır. Bu ayakkabı seçimlerinizin birini günlük kulanım için düz tabanlı rahat bir postaldan yana kullanabilirsiniz. Akşam özel davetler için ise süet topuklu bot seçimi uygun olacaktır.

 

Bir cevap yazın