Kış Sezonunun Trend Kap Tasarımları Nelerdir?

 

 

Tesettür giyim seçenekleri bayanların yakından takibi sayesinde, birçok farklı tasarım ve model ile meydana getirilmektedir. Trend koşullara uygun olarak tasarlanan ürünler, her sezon farklı kalıplar ve farklı renkler ile oluşturulmaktadır. Tesettür modasında en önemli olan giyim ürünlerinden biri olan kap modelleri ise renkli tasarımlar ile meydana getirilmiştir. Kış sezonunun trend dış giyim seçenekleri arasında kap modelleri yer almaktadır. Tesettür kap modelleri bu sezon uzun montlara benzer kesimler ile tasarlanmaktadır. Modeller uzun ve düz kesim ile şekillenirken üzerinde hareketli nakış detayları kullanılmaktadır.

 

Sezonun trend tesettür kap modelleri arasında yer alan, uzun ve düz kesimli, bel kısmından kuşaklı kap modelleri bulunmaktadır. Bu modellerin kol kısımlarında ise renkli çiçek işlemeleri kullanılmaktadır. Bu sezon tesettür giyim tasarımlarında çiçek işlemeleri öne çıkmaktadır. Kol bölgesinde nakış kullanımı ile tasarlanan kap modellerinde lacivert, siyah ve haki bu sezonun trend renkleri olarak belirlenmektedir. Bayanlar tarafından en çok tercih edilecek olan diğer bir kap modeli ise etek kısımları dökümlü kesim ile tasarlanan ve beden kısmında büyük dal ve çiçek motifleri bulunana tasarımlardır. Bu tasarımlarda işlemeler renkli kullanılırken, kumaşlar mürdüm, gri, lacivert gibi renklerde tercih edilmektedir. Kap modellerinde kaşe kumaş kullanımı dikkat çekmektedir.

 

 Kap Modellerinde Deri Kullanımı İle Oluşturulan Tasarımlar Nelerdir?

 

           Tesettür kap modelleri, deri ve kapüşon detayları kullanılarak meydana getirilen modeller ile her zevkten bayana hitap etmeyi başarmaktadır. Deri detayları bu sezon kap modellerinde fermuar kısmında kullanılarak, şık bir görünüm oluşturulmaktadır. Deri detaylı kap modelleri yeşil, bordo, lacivert, siyah gibi renkler ile oluşturulmuştur. Bu kap modellerinde düz kesim tercih edilirken, kapüşon kullanımı sağlanmaktadır. En trend modelleri bir arada bulabileceğiniz ve zevkine hitap eden tasarımları aynı çatı altında inceleyebileceğiniz bir ürün yelpazesi oluşturulmaktadır. Deri detayların kemer kısmında, düğmelerde kullanımı dikkat çekmektedir. Kap modellerinde kaşe kumaş kullanımı öne çıkarken, bebe yaka ile oluşturulan ve düğme detayları ile tasarlanan kap modelleri trend ürünler arasında yer almaktadır. Bebe yaka kap modellerinde düğme detayları ve kemer tasarımı bir arada kullanılmaktadır.

 

Bir cevap yazın