Kış Sezonunun Dikkat Çeken Spor Ve Klasik Tasarımlar

 

Tesettür modası bayanların gösterdiği ilgiye ve takibe bağlı olarak yenilikçi tasarımlara yer vermektedir. Bayanların bir kısmı spor giyim ile tarzlarını belirlenen diğer bir kısmı ise klasik seçeneklere yöneliyor. Bu duruma bağlı olarak sezonun tüm trend ürünlerini aynı çatı altında toplamak gerekiyor. En yeni ve trend tesettür giyim modelleri aynı çatı altında ve kaliteli tasarımlar ile bayanlara sunulmaktadır. Ürünlerin tasarımında kullanılan aksesuar ayrıntıları ve kumaş seçenekleri kaliteli ayrıntılar ile tasarlanmaktadır. Kış sezonuna yönelik özellikle trend ve içinizi ısıtacak ürünler seçilmektedir. Trend ürünler arasında öne çıkan ve renkli modelleri ile tercih edilen tasarımlardan biri tunikler modelleridir. Bu sezon tunik modelleri klasik seçeneklerde, iki parça olarak tasarlanmaktadır. Uzun bir gömlek ve üzerinde canlı renkler ile kullanılan kısa tunik modelleri seçilmektedir. Mor, mavi, pembe, haki gibi renkler kullanılmaktadır.

 

Tunik modellerinde spor tasarımlar ise pembe ve gri renklerin kullanıldığı kumaşlar ve peluş detaylar ile oluşturulmaktadır. Spor modeller, bol kesimlerde oluşturulmaktadır. Sezonun kışlık tesettür elbiselerinde ise kemer, dantel ve nakış detayları ön plana çıkmaktadır. Özellikle üst bedenden oturan ve etek bölgesinde dökümlü kesime sahip elbiseler tasarlanmaktadır. Bu modellerin bel bölgesinde dantel kemer detayları kullanılmaktadır. Aynı zamanda yaka bölgesinde renkli nakış detayları kullanılmaktadır. Kumaş seçeneklerine bakılacak olunursa, kadife elbise tasarımları bu sezonun en trend ürünleri arasında yer almaktadır. Kadife elbiseler trende uygun kesimler ve renkler ile oluşturulmuştur. Kadife elbiseler oldukça şık ve zarif bir hava sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. Özellikle uzun paltolar ve kaplar ile kullanıldığında klasik ve şık bir görünüm elde edilmesine yardımcı olmaktadır.

 

Sezonun Trend Tesettür Takımları İle Kesim Özellikleri Nelerdir?

 

           Tesettür giyim seçenekleri arasında bu kış dikkat çeken tasarımlar ise takımlar. Takımlar pileli olarak tasarlanmakta ve etek, bluz seçeneklerinden meydana gelmektedir. Takımlarda aynı renk tonları kullanılmakta ve elbiselere ek olarak tercih edilebilecek bir seçenek sunulmaktadır. Etek ve bluz takımlarında pileye ek olarak etek bitimlerinde renkli baskılar kullanılmaktadır. Takımların eteklerinde düz ve spor bir kesim uygulanırken, bluzlarda salaş bir kesim şekillenmektedir. Seçeneklerin trend unsurlarına uygun şekilde tasarlanması sebebi ile aranan modellerin bulunması kolaylaşmaktadır.

 

Bir cevap yazın