Kış Sezonunda Kap Modelleri

 

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri de tesettür kap modelleridir. Yaz kış tesettür giyimde şıklığın tamamlayıcısı olan kap çeşitleri arasında bu yıl yine birbirinden renkli modelleri bulunuyor. Özellikle yandan 4 düğmeli şerit detaylı ürünler oldukça dikkat çekiyor. Bu modeller arasında yeşil, gri, kırmızı, bordo ve siyah renk çeşitleri bulunuyor. Bu ürünler de kaşe kumaş tercih edilmiştir.

 

Geniş Ürün Yelpazesi

 

Serin bahar mevsimini rahat bir biçimde çıkarabilecek biçimde tasarlanmış olan tesettür kap modelleri arasında düğmeli tasarımların yanı sıra fermuarlı tasarımlar da yerini almıştır. Bu ürünlerde de kaşe kumaşın şık görüntüsünden yararlanılmıştır. Basma kalıp modellerin dışında üretilen kap modelleri şık kemer detayları ile hareketlendirilmiştir. Modelde yeşilden kırmızıya kadar pek çok farklı renk seçeneği bulunuyor. Ayrıca fermuarlı ve düğmeli modellerin krep kumaş kullanılarak tasarlanan çeşitleri de bulunuyor.

 

           Tesettür kap modellerinde en çok dikkat edilen detaylardan biri de ürünün yaka modelidir. Kışlık modellerde genellikle dik yaka ve kapüşonlu ürünler bu yıl dikkatleri çekerken baharlık ve yazlık modellerde sivri yakalı tasarımlar oldukça talep görmektedir. Her tarzdan bayana hitap edecek kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip kap modelleri fonksiyonelliği arttırmak için cep detayları ile üretilmektedir. Fakat sade bir şıklıktan yana olanlar için de farklı seçenekler bulunuyor. Özellikle sade kap çeşitlerinden yana olanlar için balık sırtı desenli kumaştan üretilen modellere oldukça talep göstermektedir.

 

Şıklığını Yansıt

 

Birçok üründe bulunan kemer detayları ürüne her ne kadar zarif bir hava kazandırsa da seyyar olması sebebi ile tercihe göre kullanılmaya da bilir. Muhafazakar giyimi tercih eden her hanımın dolabında bulunan tesettür kap modelleri konusunda daha detaycı olanlar için ise özellikle kol ve etek ucu manşetli çeşitler dikkat çekici oluyor. Özellikle model çeşitliliğini arttırmak ve her tarzdan kesime hitap edebilmek amacı ile tesettür kap kalıpları da detaylandırılmıştır. Genellikle genç kesimin tercih ettiği dar kesim modellerin yanı sıra klasik kalıplardan vazgeçemeyenler için de dar kesim kap modelleri tasarlanmaktadır.

 

Moda Selvim, spor giyimi benimseyenler için ise asimetrik ve spor kesim kap modelleri de ürün yelpazesinde bulunuyor.

 

Bir cevap yazın