Kış Sezonu İçin Öne Çıkan Tesettür Triko Tasarımları

 

Kış Modasının En Çok Öne Çıkan Ürünleri Nelerdir?

 

           Tesettür giyim modasında bu sezon kışlık elbiseler ön plana çıkmaktadır. Tesettür elbiselerde kaliteli kumaş kullanımı ve geniş renk yelpazesi öne çıkmaktadır. Tasarlanan ürünler trend kesim detaylarına önem verilerek meydana getirilmektedir. Elbiselerde uzun kollu ve uzun etekli tasarımlar öne çıkmaktadır. Elbiselerde kadife kumaş kullanımı sağlanmaktadır. Kadife kışlık elbiseler bu sezonun trend ürünlerini oluşturmaktadır. Kadife elbiseler üst bedenden oturan ve etek kısmında dökümlü bir kesim ile tercih edilmelidir. Renk seçenekleri olarak ise haki, antrasit ve bordo renkleri öne çıkmaktadır. Bu renkler sezonun trend renkleri olarak bilinmektedir. Öne çıkan diğer bir elbise tasarımı ise, kolye aksesuarlı elbiselerdir.

 

Düz kesim tesettür elbiselerin üzerine uygulanan kolye aksesuarı ile zarif bir görünüm elde edilmektedir. Mürdüm ve mor renklerde tercih edilen dantel detaylı elbiselerde bu kış sezonu modası geçemeyen ürünler arasında yer almaktadır. Bu elbise kesimlerinde birbiri üstüne gelen yaka tasarımları ve bel bölgesinde kemer şeklinde kullanılan dantel uygulamaları görülmektedir. Örme ve triko elbiseler ise en trend modeller arasında yer almaktadır. Kış aylarında hem sıcak tutan hem de şık gözüken örme tasarımlar, uzun etekli elbise tasarımları ile birleştirilmektedir. Bel bölgesinde kemer kullanımı ile elbiseler hareketlendirilir.

 

 Sezonun Trendi Olan Tesettür Takımlar Ve Triko Ürünleri

 

Sezonun dikkat çeken tesettür ürünleri arasında yer alan diğer modeller ise takımlardır. Alt ve üst olmak üzere tasarlanan takımlar, etek ve bluz olarak tasarlanmaktadır. Kombin seçenekleri triko olarak oluşturulmaktadır. Takımların etek uçlarında kullanılan nakış işlemeleri ve baskılar dikkat çekmektedir. Takımlar, taş rengi , haki, kiremit, siyah gibi trend renkler ile oluşturulmuştur. Bu sezon triko ürünler de uzun elbiseler ve uzun tunikler olarak tasarlanmaktadır. Özellikle enine ve boyuna çizgili triko elbiseler dikkat çekmektedir. Tunik modellerinde diz altına kadar uzanan tasarımlar ve geniş renk seçenekleri oluşturulmuştur. Siyah, kahverengi, mavi, kırmızı, bordo, yeşil gibi birçok renkte triko elbise bulmak mümkün hale getirilmektedir. Uzun triko elbise ve tunikler de geometrik desenler ile iki farklı renk kullanımı meydana getirilmektedir.

 

Bir cevap yazın