Kış Sezonu Farklı Kombin Önerileri

Kış sezonunda yeni kıyafet modellerinin çıkması ile birlikte vitrinler ışıl ışıl parlamaktadır. Sezonun modasına uygun parçaların boncuk ve payet işlemeleri ile süslenmesi de tesettür kombin yaparken hanımlar en dikkat ettiği detaydır. Payet kumaş olan uzun tunikler ve yakasında boncuk işleme detayları buluna gömlekler bu sezon ışıltılı kombin yapmak isteyen hanımların gözdesi haline gelmiştir. Yaka kısmında boncuk ve payet işlemeleri bulunan uzun salaş gömlekler, deri pantolonlar ile kombinlenerek sezona uygun bir hava yaratmaktadır.

Tesettür kombin yaparken parçaların kişiye özel olarak seçilmesi de oldukça önemlidir. Özellikle tesettür giyimde yaygın olarak kullanılan salaş parçalar her sezon askılarda yerini almaktadır. Bu salaş kıyafetler arasında bol kazaklar ve bol paça pantolonlar bulunmaktadır. Bu parçaların birbirleri ile kombinlenmesi de kış sezonunun havasını en iyi şekilde yansıtmaya yardımcı olmaktadır.

Bol Paça Pantolon Modası

Bol paça pantolonlar tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biridir. Pek çok renkte tasarlanan bu kıyafetlerde, fitil kumaş ve tafta kumaş tarzında pantolonu net bir şekilde gösteren kumaşlar tercih edilmektedir. Bel kısmı lastikli olan bu bol paça pantolonlarda rahatlık ön planda tutulmaktadır. Aynı zamanda paça kısmının uzunluğu da kişiye göre özel olarak ayarlanmaktadır. Böylelikle boyu uzun ve kısa olan herkes bu pantolonların rahatlığına kavuşabilmektedir.

Bol paça pantolon modasının bir diğer modeli ise kot pantolonlardır. Günlük modern bir görünüm oluşturmak isteyen çoğu hanım bol paça kot pantolonları tercih etmektedir. Özellikle İspanyol paça tarzında boyu ve bedeni oldukça güzel gösteren modeller hanımların en gözde pantolon seçeneklerinden biri olmayı başarmıştır.

Tesettür Giyimde Kemer Modası

Tesettür giyimde aksesuar olarak kullanılan parçalardan biri olan kemer, pek çok kıyafetin üzerine takılmaktadır. Özellikle salaş elbiselerde beli daha ince ve güzel göstermek isteyen hanımlar taşlı tokası bulunan deri kemerleri tercih etmektedir. Bunun yanı sıra uzun tunik ve kazakların da bel kısmına kemer takılarak kombine farklı bir hareket katılmaktadır. Deri kemerlerin toka kısımlarının da vintage, modern ve etnik modellerde olması tesettür kombinlerinde farklı görünüm oluşturmak için hanımların tercih etmesini sağlamaktadır.

Bir cevap yazın