Kış Renkleri İle Tesettür Elbise Seçenekleri

 

Kış mevsimi gelince vitrinlerde koyu renkli elbise modellerini görmek kaçınılmaz olmaktadır. 2017-2018 Sonbahar Kış sezonunda ise çok fazla renk seçeneğinin olması sayesinde istenilen renkte tesettür elbise modeline sahip olmak mümkündür. Bunun için tabi ki modaselvim.com sitesinden güvenli bir şekilde alışveriş yapmanız gerekmektedir. Sürekli olarak yenilenen koleksiyonlar sayesinde herkesin beğeneceği renklerde tesettür elbise seçeneklerini bulmak mümkündür. Kış geldi diye karaları bağlamak yerine farklı renk tercihleri ile enerji dolu bir şekilde soğuk günlerin üstesinden gelebilirsiniz. İşte kış renkleri ile tesettür elbise modelleri aşağıda yer almaktadır.

 

 

Kırmızı ve Kırmızı Tonları

 

Kırmızı tutkunları müjde! Çünkü bu sezonda da kırmızı rengin hakimiyetinde çok sayıda elbise modeli bulunmaktadır. Bir mıknatıs gibi kırmızıya doğru çekiliyorsanız eğer her ortamda giyilebilecek bir kombin yapabilirsiniz demektir.

 

Koyu Mavi ve Lacivert

 

Asil duran renk seçenekleri arasında yer alıyor olması nedeni ile bu sezonda bol miktarda koyu mavi ve lacivert elbise seçenekleri görmek mümkündür. Özellikle özel davetler için tercih edilecek olan tesettür abiye modellerinde bu renk seçilmesi çok doğru olacaktır.

 

Açık Pembe İle Canlanın

 

Koyu renklerin kasvetli havasından uzaklaşarak açık pembe ile canlanmalısınız. İşte sizin için açık pembe renk seçeneklerinde çok sayıda elbise modelini bulmak mümkündür.

 

Gri Geçişlere Yer Verin

 

Bulutlu ve yağmurlu kış mevsiminde gri renklere de yer vermelisiniz. Gri ile çok rahat bir şekilde kombinler yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın