Kış Renkleri İle Tesettür Elbise Kombinleri

 

Dış giyimde ve iç giyimde bu sezon adeta şenlik var diyebiliriz. Koyu renklerin yerini canlı ve sıcak renklerin alması sayesinde enerji dolu ve dinamik bir kış mevsimine hazır olmalısınız. Renk paletinin her tonunda tesettür elbise modellerini bulmak 2017-2018 Sonbahar Kış sezonunda mümkün olmaktadır. Çılgın renkler sayesinde en soğuk geçen kış sezonu bile tüm tesettürlü kadınların içini ısıtacak. Çok farklı tasarımlara rastlayabileceğiniz Modaselvim.com sitesinde kışı neşeli geçirebilmek için istediğiniz tesettür elbise modelini satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürün ile nasıl kombin yapabilirsiniz? Bu önemli bilgiye ise aşağıda ulaşabilirsiniz.

 

 Çapraz Bağcıklı İkili Takım Modelleri

 

Değişen modaya uygun kombinler yapılabilmesi için hazır tesettür kombinler çok iyi bir alternatif olmaktadır. Birbiri ile uyumlu parçaların oluşturacağı kombinlerde kış renklerini tercih edebilirsiniz. Mürdüm, şarabi, siyah, bordo ve lila renkleri sizi kış mevsiminde de rahat ettirecek ve şık olmanızı sağlayacaktır.

 

 Dantel Detaylı Elbiseli İkili Takım Modelleri

 

Tesettür kombin seçilirken kendi tarzınızı ve karakterinizi mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca kendinize en çok yakışan renkte dantel detaylı tesettür elbise tercih edebilirsiniz. Her sezon popüler olan dantel detaylı elbiselerde tarçın, bordo, şarabi, indigo ve mor renklerini seçebilirsiniz.

 

 Hırkası İncili Elbise Modelleri

 

Uzun tesettür elbisenin üzerinde inci detayları ile süslenmiş bir hırka olması tesettürlü kadınların şık ve zarif olması için yeterli olmaktadır. İndigo, gülkurusu, mor, mürdüm, haki renklerini mutlaka denemelisiniz.

 

Bir cevap yazın