Kış Modasının Nabzını Tutan Tesettür Giyim Tasarımları Nelerdir

 

Tesettür giyim özellikle kapalı bayanlar tarafından ilgi ile takip edilmektedir. Bayanlar modaya uygun seçenekler ile buluşmak ve tarzlarını öne çıkarmak isterler. Bu duruma bağlı olarak en yaratıcı ve trend modellere yer verilmektedir. Trend ürünler arasında yer alan kışlık elbiseler, kış sezonunun gelmesi ile birlikte ön plana çıkmaktadır. Kışlık elbiselerde kalın kumaşlar kullanılarak renkli tasarımlar oluşturulmuştur. Bu sezonun en trend ürünleri uzun kollu ve uzun etekli kesime sahip elbiselerdir. Üst bedenden oturan, etek kısmında ise dökümlü bir kesim ile oluşturulan modeller meydana getirilmektedir. Trend elbise seçeneklerinde yaka kısmında uygulanan nakış işlemeleri dikkat çekmektedir. Özellikle uzun elbiselerde yaka ve kollarda kullanılan nakış detayları görülmektedir. Nakış detaylı kışlık elbiseler, mürdüm, bordo ve mavi gibi renk seçenekleri ile oluşturulmuştur.

 

Tesettür Giyimde Sezonun Kışlık Elbise Modelleri Nasıl Belirlendi?

 

Sezonun diğer trend elbise seçeneği ise kadife kumaş kullanılarak oluşturulan uzun etekli elbiselerdir. Bu elbise modelleri belden gelen bir kuşak aksesuarı ile tamamlanmaktadır. Üst bedenden oturan ve etek kısmında dökümlü bir kesim ile meydana getirilen ürünlerdir. Sezonun en çok öne çıkan tesettür ürünleri kadife elbise tasarımlarıdır. Haki, antrasit ve bordo renkler kullanılarak meydana getirilmiştir. Bu renk seçenekleri aynı zamanda sezonun en çok kullanılan renkleridir. Moda kesimler ve renkler ile oluşturulan elbise modelleri, bayanlar tarafından özellikle ilgi görmektedir. Elbiseler, mont ve kap modelleri ile kusursuz kombinler yapılmasında kolaylık sağlamaktadır. Her bedene ve tarza uygun seçenekler ile oluşturulmaktadır.

 

Tesettür Dış Giyim Seçeneklerinde En Moda Ürünler Nelerdir?

 

           Tesettür giyim seçenekleri arasında yer alan dış giyim ürünleri her kış olduğu gibi bu sezonda öne çıkmaktadır. Kap modellerinde gizli düğme kullanılarak oluşturulan kalın kumaşlı, şık modeller tasarlanmaktadır. Modellerde düz kesim ve salaş bir görünüm uygulanmaktadır. Bordo, gri, mavi, pudra gibi renkler trend ürünlerde kullanılmaktadır. Şal yakalar ve dışa dönük yaka kesimi en trend uygulamalar arasında yer almaktadır. Kap modellerinde aynı zamanda kapüşon kullanımı da sağlanmaktadır. Kesimleri ve renkleri ile şık görünümü destekleyen ürünler ön plana çıkmaktadır.

 

Bir cevap yazın