Kış Mevsimine Uygun Tesettür Kombin Önerileri

Kış aylarının gelmesi tesettür modasını da hareketli bir hale getirmektedir. Yeni sezon ürünlerine ve tesettür parçalarına ilgili olan pek çok hanım bu sezon modasını en iyi yansıtan parçaları satın almaktadır. Sezonun en beğenilen tesettür kombinini oluşturan jean pantolon ve taba renk süet kumaş gömlekler beraber kullanılarak muhteşem tesettür kombin görünümü sunmaktadır. Modanın en tarz parçalarından olan bu iki parça, tesettür alanında en çok tercih edilen parçaları yansıtmaktadır. Modaya uygun şekilde giyinmek isteyen kişiler bu kombini yapabilir.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Taba Renk Süet Kumaş Tesettür Gömlek Modeli

Taba renk gömlek modelleri kış ve sonbahar aylarında en çok seçilen gömlek renklerinden biridir. Modanın göbeği haline gelen bu renk süet kumaş ile birleşerek bohem bir tarz oluşturmaktadır. Kış aylarında tesettür kombin oluşturmak isteyen pek çok kişi sezon içerisinde en moda olan süet kumaş, taba rengi yaka kısmı püsküllü olan bu gömlek modelini tercih etmektedir. Gömlek yakasının uzun olması da bohem havasını daha net yansıtmaktadır. Jean pantolonlar ve siyah kalem etekler ile beraber kullanılan bu parça sezonun sevilen üst giyim ürünlerinden biridir.

Yeni Sezon Jean İspanyol Paça Pantolon Modeli

Eskimeyen tarzı ile her sezon kendisini gösteren parçalardan biri jean kumaş ile tasarlanan İspanyol paça pantolonlardır. Bu sezon İspanyol paça pantolonlar alt giyim kategorisinin yıldızlı parçası haline gelmektedir. Paçaların bol bırakılması ise tarz bir görünüm sunmaktadır. Farklı jean kumaş renklerinden tasarlanan bu pantolon beline kemer takılarak ya da sade şekilde kullanılmaktadır. Tesettür kombin oluşturmak isteyen kişilerin gözde parçalarından biri olan İspanyol paça pantolon modelleri son sezonun en beğenilen parçalarından biridir.

Yeni Sezon Ürünleri İle Tesettür Kombin Oluşturma

Taba renk, süet kumaş ve yakasından aşağı sarkan püskül detayları ile koyu renk jean kumaş İspanyol paça pantolonlar tesettür kombin için önerilen ürünlerdendir. Bu iki parçanın beraber kullanılması hem modern hem de bohem tarzın gösterilmesini sağlamaktadır. Pek çok hanımın kullandığı bu iki parça topuklu botlar ve süet kumaş omuz çantası ile daha şık ve gösterişli bir kombin haline gelmektedir.

 

Bir cevap yazın