Kış İçin Tesettür Abiye Modelleri

 

Y.G.S - Gizem Şallı Şifon Abiye Elbise YGS5050 Somon (1)Abiye seçmek oldukça zor bir iş olmaktadır. Seçtiğimiz abiye hem sezonun trendlerini yansıtmalı hem de renk olarak sezon ile uyum içinde olmalı. Söz konusu tesettür abiye olduğunda ise işler biraz daha zorlaşıyor. Zira normal abiye elbise bulmaktan tesettür abiye bulmak çok daha zor olmaktadır. Tesettür abiye satan yerlerin azlığı, model yetersizliği gibi sebeplerden dolayı abiye seçimi bir hayli zorlaşıyor. İşte bu sebep dolayısı ile size daha iyi hizmet verebilmek açısından modaselvim.com adresi kuruldu. Moda selvim sayesinde çeşit çeşit, zevkinize göre bir abiye mutlaka bulacaksınız.

 

Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

 

Tesettür abiye seçerken ilk dikkat edilmesi gereken seçilen abiyenin kumaş kalitesi olmaktadır. Kalitesiz bir kumaş tercih ettiğiniz takdirde, elbisenizin modeli ne kadar güzel olursa olsun istenilen etkiyi vermeyecek ve sizi aşağı çekecektir. Ayrıca tesettür abiye seçiminde rahatlık çok daha fazla önem arz etmektedir. Bilindiği üzere tesettür abiye elbiseler daha fazla vücudu kaplayan kumaşlardan elde edilir. Bu yüzden içerisinde rahat edemeyeceğimiz bir abiye seçtiğiniz de oldukça rahatsız olacak ve kendinizi iyi hissedemeyecek, dolayısı ile huzursuz olacaksınız. İçinde rahat olmadığınız bir elbise ile ise, şık ve güzel hissetmeniz mümkün olmamaktadır. Ayrıca abiye elbise seçerken sezon moda ve trendleri hakkında da bilgi sahibi olun. Böylece gideceğiniz ortamda trend bir çizgi yakalayabilirsiniz.

 

Kış için tesettür abiye trendleri nelerdir ?

 

Bu kış abiye elbiseler de siyah renklerden çok, mürdüm, hardal, kahve tonları ve lacivert gibi abiye elbiseleri görüyoruz. Sezonun trend olan bu renkler, abiye elbiseler ile de uyum içinde rafları süslüyor. Ayrıca tesettür abiyeler de bu sezon gold ve gümüş detaylı metaller bir hayli revaçta. Dikkat ettiğiniz de tesettür abiye elbiselerin, bel detaylarında bu metallerden oluşan kemerleri görebilirsiniz. Ayrıca omuz detaylarında da apolet gibi kullanılan metaller çok şık bir görüntü oluşturuyor. Elbiselerin etek kısımlarında ise, şifon ve uçuş uçuş kumaşlar tercih edilmektedir. Elbiselerin üst kısmına gelindiğinde ise, boncuk ve payet işlemelerin sıkça kullanıldığını ve bu kışın trend tesettür abiye modellerinin bu şekilde oluşturulduğunu görüyoruz.

 

Bir cevap yazın