Kış Geliyor Ve Pançolar Vitrinde

Kışın en sevilen kıyafetlerinden biri abartısız panço olmalı. Özellikle de karlı soğuk günlerin en ideal ısıtıcı dış kıyafeti diyebiliriz. Panço kış filmlerinin bile başrolüdür. Ünlü yönetmenler zorlu kış günleri içerisinde çırpınan karakterlerini bir panço ile bize takdim eder. Western filmlerinin en vazgeçilmezidir panço. Hem kışa özgüdür ve hem de tüm zamanların değişmez kışlığıdır. Hırka, kaban gibi belli başlı önemli parçalar kış aylarında kendi tahtına sahiptir elbette. Fakat panço, kışlık katagorisinde farklı bir yere sahiptir. Sebebi nostaljik bir giyim olması olabilir. Onun modası geçti ve gerilerde kaldı denilse de, bu kışlık model bir anda mevsiminin gelmesiyle vitrinlere dönmeyi başarıyor. Her sezon tahtında konumunu alıp, rağbete hazır bekliyor.

Modern Zamanlar

Panço Her zaman tarihi bir yönü olan bir dış giyim olarak algılanır ve öyledir. Günümüzde pançoyu hala değerli kılan ise modern zamanlara uyum sağlayabiliyor olması. Son yıllarda tesettür modasında da bol miktarda panço modeli görmekteyiz. Hem renkli ve hem de farklı tasarımlar ile süs kazanan tasarımlar. Moda selvim de en güncel ve yeni Modern tesettür kıyafet alternatifleri arasında panço modellerine yer veriyor. Tesettür giyimde sade bir siyah ya da bey kombin üzerine direk panço alarak şıklığınızı tamama erdirebilirsiniz. Renkli, kendi desen ve figürüne sahip bu modeller tek başına konbin şıklığınızı üstelenebilecek nitelikte.

Panço İle Kombin

Panço ile kışlık bir kombin yapacaksanız, tercihinizi belli parçalardan yana yapmalısınız. Çizme ya da bot kışlık ayakkabı modellerinde çeşit bol ama en şık ve gözdesi çoğunlukta çizme oluyor. Hanımlar deri çizmelere bayılıyor. Botlarda yine topuk detayları ile daha zarif ve modern tasarımlarla buluşuyor artık. Dar paça, bilek boy pantolonlar vazgeçilmeziniz olacaktır. Kış soğuğundan hem koruyan ve hem de şık ayrıntı kıyafet olarak yerine hakim bir parçadır. Uzun kol penye modelleri tercih edebilirsiniz ama daha sıcak bir ısı istiyorsanız boğazlı trikoları öneririz. Triko tunik modellerimiz ile de çok şık kışlık kombin hazırlayabilirsiniz. Başörtü tercihinizi ise ekose şal modellerimizden seçmenizi öneririz. Ekose modellerimiz tam sonbahar ve kış renklerini taşıyor. Düz renk panço modeline desenleri ile de hareketlilik katacaktır.

Tesettür Giyimde Panço

Önceleri panço modellerin tesettür giyime uyarlanabileceği pek umulmazdı. Fakat panço modeller ile yapılan şık tesettür kombinleri onu tesettürlü bayanların gündemine taşıdı. Omuzdan oturan ve diz kapağına kadar inen bu modeller, önünde iki kol deliğine de sahip. Bu sayede ön kısmı da salaş ya da kaba değil zarif görünümde olabiliyor. Fakat bütün olarak bakıldığında klasik bir zerafetin elçiliğini yapan bu model kış aylarınıza estetik katacaktır.

Bir cevap yazın