Kış Aylarına Uygun Tesettür Kombin Önerisi

Tesettür giyim sezonu içerisinde kış ayları oldukça büyük yankı getirmektedir. Tesettür giyim ürünlerinde trend parça arayışı içerisinde olan hanımlar için sezonun en canlı parçalarından biri kolları kısa tül detaylı salaş kesim kazaklar ile yapılan kombinlerdir. Bu kombinde kırık beyaz renk salaş kesim kazaklar ve koyu renk salaş kesim jean pantolonlar tercih edilmektedir Tesettür giyim kombin önerilerinden biri olan bu kombin kış aylarının vazgeçilmez görünümlerinden birisini sunmaktadır.

Bu kombinde kullanılan en şık parçalarından biri deri kemerlerdir. Gerçek deriden üretilmiş taba renk büyük tokalı kemerler salaş kesim jean pantolonların ve salaş kesim kazakların üzerinde kullanılmaktadır. Kombini tamamlamak isteyen kişiler pantolonun boyunu göstermek için uzun topuklu bot tercih etmektedir. Bot ile uyumlu el çantası ya da sırt çantası seçimi yapan kişiler, son zamanların en popüler görünümüne sahip olmaktadır.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Yeni Sezon Salaş Kesim Tül Detaylı Kazaklar

Yeni sezon ürünlerinin yer aldığı tesettür giyim sitesinde sezonun en ilgi çekici parçalarından biri salaş kesim kazaklardır. Kollarından yaka kısmına kadar uzanan tül detayı sade renk kazakların en şık detaylarından biridir. Yuvarlak yaka şeklinde tasarlanan salaş kesim kazakların kol ucu kısımlarının lastik örgü olması da balon kol detayına benzer bir görünüm yaratmaktadır. Geniş kesim olması tüm bedenlerin kullanabileceği bir kazak olmasını sağlamaktadır.

Yeni Sezon Salaş Kesim Koyu Renk Jean Pantolon

Yeni sezon ürünlerinden biri olan koyu renk salaş kesim jean pantolonlar, sezona damga vuran parçalar arasındadır. Kullanılan pek çok üst giyim ürünü ile uyumlu olan bu pantolon sonbahar ve kış aylarında yapılan kombinlerde sık sık tercih edilmektedir. Belinde kemer bulunan bu pantolonlar fiziği de olduğundan daha ince ve uzun göstermektedir.

Taba Renk Deri Kemer Sezonu

Taba renk deri kemerler bu sezon modanın belirleyici ürünlerinden biridir. Jean pantolon ve salaş kesim kazaklar ile oldukça uyumlu olan bu kemer, aksesuar seçimlerinin gözde parçalarını oluşturmaktadır. Taba rengin tüm renk ve parçalarla uyumlu olması da yapılan kombinlerde kullanım olanağını genişleterek şık ve modern bir kombin önerisi sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın