Kına Düğün Ve Nişanlar İçin Tesettür Abiye Modelleri

 

Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte nişanlar, kınalar ve düğünler de artış gösterdi. Her sene olduğu gibi bu sene de en çok sorulan sorulan başında ise “Ne giysem? ” sorusu gelmektedir. Bu sorunun cevabını arayan her kesimden insan fenomenlerin tavsiyelerini dikkate almakta; mağaza mağaza gezmekte ve kendilerine en uygun olan kıyafeti en uygun fiyat ile temin etmeye çalışmaktadır. Tesettürlü bayanlar için de durum pek farklılık göstermemekle birlikte seçeneklerin daha dar olması bir sorun teşkil etmekteydi. Ancak son senelere artış gösteren tesettür moda firmaları ve butik sahibeleri bu noktada tesettürlü bayanların imdadına yetişmiştir. Tesettürlü olup kına ve düğünler için giyinecek herhangi bir ürün temin edemeyen bayanlar soluğu bu mağazalarda ya da butiklerde almaktadır.

 

2017’nin en çok tercih edilen Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

 

Birbirinden farklı modeller ve renkler arasında tercih yapmakta zorlanan tesettürlü bayanlar hem hatlarını en az belli eden hem de şıklık ve zarafeti bünyesinde barındıran tesettür abiye kıyafetler tercih etmektedirler. Bu kıyafetlerin en çok beğenilen ve tercih edileni ise bu sezon kendinden simli ürünler olmaktadır. Ayrıca payetli ürünler de geçtiğimiz yıllarda ki popülerliğini bu sezon da korumaktadır. Tam boy geniş pantolonlar ve tuniklerin yanı sıra bu sezon yine tam boy elbiseler ve üzerlerinde ki mini taş işlemeleri de çok tercih edilmektedir. Geçtiğimiz sezon yapılan ve büyük beğeni toplayan tüy detaylı ürünler ise bu sezon da popülerliğini korumaktadır.

 

Ayrıca belirtmekte yarar var ki bu sezon etek ve üst olarak kombinlenen takımlar da oldukça beğenilmektedir. Bu ürünler arasında hangisini tercih edeceğine ise; tesettürlü bayanların vücut tiplerini belirlemek suretiyle karar vermeleri yerinde olacaktır. Şüphesiz vitrinde beğenilen bir ürün vücut tipiniz ile eşleşmediği takdir de size hayal kırıklığı olarak geri dönecektir.

 

Tesettür abiye için hangi markalar tercih edilmelidir?

 

           Tesettür abiye modelleri birçok marka tarafından üretilmekte olup; butik ürünlerin hemen hepsi kişilerin zevklerine göre tercih yapabilecekleri şık ürünler sunmaktadır. En çok beğenilen ürünün marka ayrımlarında boğulmadan tercih edilmesi yerinde olacaktır.

 

Tesettür abiye fiyatları nasıldır?

 

Tesettür abiyeler genel olarak takım halinde kombinlenmiş olup bu ürünlerin fiyatları ise üründen ürüne değişkenlik arz etmektedir. Fiyatları 200 lira ile 1000 lira arasında değişen tesettür abiyeler arasında hem cebinize hem de yüreğinize en çok hitap edeni tercih etmeniz sizi mutlu kılacaktır.

 

Bir cevap yazın