Kapalı Bayanlara Şık Bir Hava Katacak Tunik Modelleri

Tesettür modelleri kapalı bayanlara uygun giyim detayları ile tasarlanan ürünlerdir. Bu ürünler hem tarz hm de kesim detayları olarak kapalı giyime uygun özellikler ile meydana getirilmektedir. Kaliteli kumaşların ve sezon renklerinin bir araya getirildiği modeller Moda Selvim yoluyla bayanlara sezona uygun ve trend tarzları nasıl sağlayacaklarını göstermektedir. Bu sezon ürün kataloğu içerisinde öne çıkan tesettür tunik modelleri arasında, verev kesim tunikler yer almaktadır.

 

Verev kesim tunikler uzun tunik botu ile tasarlanırken, kolye detayı ile tamamlanmaktadır. Kendinden kolye ayrıntısı taşıyan, verev kesim tunikler mint, siyah, lacivert ve şarabi renkler ile tasarlanmaktadır. Bu renkler sezonun trend renkleri olarak karşımıza çıkmaktadır. Modelin kolye ayrıntısı ise deri detaylar ile tasarlanmıştır. Yaka ve kol kesimleri ide gömlek yaka ve manşet detayları ile oluşturulmuştur.

 

 Dantel Detaylı Tunik Modelleri Nasıl Şekillenmiştir?

 

Sezonun dikkat çeken modellerinde dantel ve inci detaylar bir arada kullanılmaktadır. İnci detaylar, dantellerin üzerine dikilerek, motifler oluşturulmaktadır. Oluşturulan motifler ve dantel uygulama modellerin göğüs bölgelerinde ve manşetlerde kullanılmaktadır. Özellikle siyah seçilen dantel ayrıntılar üzerinde yer alan beyaz renk inci detayları ön plana çıkarmaktadır. Bu modeller ayrıntılardan hoşlanan ve klasik giyim tercih eden bayanlara hitap etmektedir. Sezonun trend tesettür tunik modeli düz bir kesim ile hazırlanmaktadır. Renk detaylarında ise şarabi, zümrüt, bebe mavisi, mor, kiremit, gül kurusu gibi sezon renkleri tercih edilmiştir. Modeller günlük kullanımda ve gece yemeklerinde kullanımda göz kamaştıran bir tarz yakalamayı sağlamaktadır.

 

Günlük giyimde şık bir görünüm yakalayan fularlı tunik modelleri ise sezonun yaratıcı tasarımları içerisinde yerini almıştır. Fular kısmında uygulanan piliseli tasarım hareketli bir model oluşturmaktadır. Hareketli fular ayrıntısına sahip olan model, beden boyunda ise düz kesim ile tasarlanmaktadır. Bu açıdan tesettür tunik modeli sade ve spor bir görünüme kavuşturulmuştur. Aynı pilise uygulaması kol bitimlerinde uygulanarak modelde bütünlük sağlanmaktadır. Bu sezon modeller hem spor hem de klasik tasarımlar ile meydana getirilmektedir. Bayanların günlük hayatlarında ve gece davetlerinde, düğün, nişan törenlerinde kullanımına uygun tasarımlar meydana getirilmektedir.

 

Bir cevap yazın