Kap Modelleri Ve Kombini

tesettür kapTesettür giyim tarzı için dış giyimde birçok model ve farklı ürün türü bulunmaktadır. Kap modelleri kadınların sık ve rahatlık için kullandıkları dış giyim ürünleridir. Modayı takip eden kadınlar da kendi tarzlarını yansıtabilmek için kap modellerini kombinlerinde kullanmaktadırlar. Kap giyimi günümüzde birçok kombini tamamlayan ürün olarak kullanılmaktadır. Kap giyiminde farklı renk, model ve desen çeşitlerinin olması ürünü oldukça kullanışlı hale getirmiştir. Tesettür kap modelleri de kadınların istedikleri tercihlere göre üretilmektedir. Kap boyları da bu tercihlere göre farklılık göstermektedir. Giyim tarzlarına uygun olarak üretilen kaplar; gündelik yaşam, iş hayatı ve özel günlerde de kullanılabilmektedirler. Günümüzde de en çok tercih edilen modeller arasında klasik kap modelleri bulunmaktadır.

 

 Kap Modelleri

 

Kap modelleri sezon trendine uygun olarak her dönem değişim göstermektedir. Kap modelleri arasında; desenli, kemerli, düz, çiçek desenli, kısa, uzun, boncuk ya da dantel detaylı kaplar bulunmaktadır. Bileğe kadar inen modellerin yanında diz kapağının üzerinde biten tesettür kap modelleri de mevcuttur. Kombin önerileri de dikkate alınarak şık kombinler oluşturulabilmektedir. Özel davetlerde en çok tercih edilen kombinler abiye üzerinde zarif duruş için tercih edilmektedir. Özellikle kol bölgelerinde detayların bulunması ve farklı ağır renklerin seçimi kapları şık göstermektedir. Spor kullanılan kaplarda da cep ya da düğmeli detaylar bulunmaktadır.

 

 Tesettür Kap Kombinlenmesi ve Aksesuar Seçimi

 

Tesettür kap modelleri ile uyum sağlayabilmesi için aksesuarlar şık ya da spor kombin oluşturmada önemlidir. Öncelikli olarak renk uyumu büyük önem taşımaktadır. Modada zıt renklerin kullanılması oldukça yaygındır. Zıt renk tercihleriyle de kombinin oluşumu kolaylaşmaktadır. Aynı zamanda ayakkabı kombini de büyük önem taşımaktadır. Özel davetler ve iş hayatı için klasik ayakkabı seçimi; spor ve gündelik giyimde de spor ayakkabı tercihi kombini tamamlayan nokta atışlar olacaktır. Soft renkli kaplar için koyu renkli cama sahip gözlükler ve bakır tonu saatler ile zincir detaylı çantalar hoş görüntü oluşturacaktır. Aynı zamanda koyu renkli kap tercihinin de farklı asillikte durduğu bilinmeli ve koyu tonlarda şal kullanılmalıdır.

 

 

Bir cevap yazın