Kap Modelleri İle Şıklığınızı Şenlendirin

 

Kap deyince akla gelen mevsim elbette ki genelde kış ayları oluyor ama aslında her mevsimin koşullarına göre renk ve desen de üretilen kap modelleri onu mevsimlik bir dış kıyafet haline getiriyor. Mevsimin güncel modasına uygun renk, desen, kumaş, aparat aksesuar ile güncellenen kap modelleri kadınların vazgeçilmezi. Özellikle de tesettürlü hanımların en sevdiği dış kıyafet olan kap asalet ve zerafetin giyimde şekil bulan en nadide örneklerinden de biri. Kap modellerini bu kadar tercih edilen ve önemli kılan şey tek parça bir model olması,  kolay kullanılabilir ve kendine has, başlı başına bir örnek. Tüm desen, kumaş kalitesi ve model niteliğinin tek parçada birleşmesi, tarzını net ifade etmekten hoşlanan kadınlara cazip geliyor. Birkaç parça kıyafetle kombin yapmanın zahmeti yerine şık bir kap modelini yine şık bir ayakkabı ve pantolonla kombinlemek daha pratik görünüyor.

Kap Modellerinde Moda Selvim Farkı

İçeriği tesettürlü bayanlara hitap eden, farklı bir çok tarzın barındığı online alışverişin adresi modaselvim.com vitrinine dizdiği kap modelleri ile de farkını sergiliyor. Elbiseden eşarba giyimin her alanında kendini gösteren Moda Selvim, yine Şık ve zarif kap modelleri ile gündeme damgasını vuruyor. Online alışverişin artık bayanlar arasında en favori etkinlik olduğu özellikle son yıllarda çok net görülüyor. Moda Selvim online sitesinde yer alan geniş repetuarı ile bayanların alışveriş etkinliğine en kaliteli hizmeti vermeyeçzenmekte.   Kap modellerinde kendi bünyesine özel çeşitler ile de hanımların ilgisini çektiğine şahit oluyoruz. Sürekli güncellenen vitrini ile mevsime özel kap modellerini hizmete sunmakta. Moda Selvim mevsim koşullarının yanı sıra modanın gerektirdiği nitelikleri de kap modellerinde ön plana çıkarmaya dikkat ediyor.

Peblum kap, etek boyu peblum model olan bu kap modeli her mevsim şıklığınızın vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olacaktır. Kol bileklerinde ve göğüs hizasında bulunan renkli işleme detayı ile zarif görünümü yakalayan bu model boy olarak da ideal. Etek uzunluğunun arkası ayak bileklerine kadar uzanırken, ön eteğinin uzunluğu diz altı boyda kalıyor. Önden görünüş olarak ara boy dediğimiz boyda bir görünüm yakalıyor. Bu modelin renk seçeneklerinin de olması bir başka avantajı.

Floral Desenler

Gül desenli kap, Çiçeklerin içinde en favori olan tabi ki güller. Haliyle güllerin giyim modasının en tercih ettiği desen olması kaçınılmaz oluyor. Kollarında (bilekten dirseğe kadar) ve etek boyu ile göğüs hizasında gül desenlerinin yer aldığı bu kap modeli görsel şölenine gülleri misafir ediyor.

Özellikle açık rengin üzerine serilen pembe, kırmızı, gül desenleri ile hem mevsimlik bir şölenin parçası olan hem de zerafeti ayaklandıran bu kap modellerini özellikle öneririz.

Dantel detaylı peblum kap, sade şıklığın en cazip örneklerinden biri olan bu model ile hem sadeliğinizi koruyabilir ve hem de şıklığınızı ayaklandırabilirsiniz. Etek boyu peblum model olan ve dantel detayı ile zarifliği ön plana çıkarılan bu modalin geri kalan kısmı tamamen sade bir görsele sahip. Gizli düğme özelliği ile düz görünümünü koruyan bu hoş modeli yaz tercihleriniz içerisinde değerlendirmenizi öneririz.

Kap modellerin mevsimlere sızan şıklığına ulaşmak isterseniz online alışveriş sitesi www.modaselvim.com ’u ziyaret etmenizi öneririz. Yurt dışı kargo özelliği bulunan sitemizin aynı zamanda kapıda ödeme ayrıcalığı da var. Moda Selvim güncel modayı takip eden herkese, özellikle de tesettürlü bayanlara hitap ediyor. Şık kombin tercihleri ve kap modelleri dışında başka pek çok model için de ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Bir cevap yazın