Kap ile sonbahara sarılın

Kap modelleri tasarım ve renkler ile vitrinlerde yerlerini aldı. Kış yaklaşıyor fakat Şuan tüm insanlığın her zaman ayrı değer yüklediği, edebiyata ve sinemaya ilham olan sonbahar geldi.   Kuruyan yaprakları ve hafif melankolik atmosferi ile yine yeniden içimizi sardı. Sokakta yürürken hafiften çiseleyen, gecenin bir yarısı ansızın bastıran yağmurlarıyla sokaklarımızda yerini aldı. Sabah içimizi saran ürperti ile soğuğun ince ve tatlı tadını hissetmeye başladık.  Akşam iş dönüşlerinde “acaba yağmur çiseler mi” soruları aklımıza geliyor artık. Sonbaharın tatlı, ılıman iklimini içimize çekerken bir paltoya, kap ya da kabana kendimizi sarmak istiyoruz. Dışarıda soğuk, üzerimizde kıyafetin ısısı ile mevsimin şiirselliğine kapılma vakti geldi.

Baharat Renkler

Baharatı seven bir kültürün çocuklarıyız. Kültürümüzün bu sevgisi kıyafetlerde de kendini ifşa ediyor. Özellikle sonbaharın albenili tonları ile uyumu yüzünden bu aylarda çok revaçta oluyorlar. Baharat renkler, tonlarını baharatlardan almakta. Tarçın, hardal, adaçayı gibi daha muhtelif birçok tür rengi ile de biz insanlara hizmet ediyor.  Kap ve kaban modellerinde özellikle tarçın, krem haki yeşili çok naif bir atmosferi barındırıyor. Mistik ve felsefi bir yanı olan sonbahar giyim tarzımıza da öyle sirayet ediyor.  Psikolojik, duygusal etkileri barındıran ve iletişimin bir dili olan renkler bu aylarda duygularımızın durgun aynı zamanda düşünceli yanlarını iletiyor dış dünyaya. Dış kıyafet kategorisinde yer alan kap kaban modelleri de bu iletiye elçilik ediyor.

Moda Selvim’de Aksesuar Ve Detaylar

Moda Selvim sıra ile modellerini görücüye çıkarıyor. Birbirinden güzel kap modelleri özgüvenli tavırları ile beyaz ekranda yerini aldı. Birçok aksesuar ve detaylar ile bezenen bu modeller sadece şıklığı değil, size mevsimsel bir şöleni de vaat ediyor.  Metal, kürk, nakış, deri, birit, asimetrik kesim, düğme ve cep, kemer gibi aksesuarlar ile bütünleşen modellerimiz hem mevsimin koşullarını karşılamaya hem de tarzınıza stil katmaya hazır.

Online Alışveriş

Online alışveriş özellikle bu aylarda en ideal tercihlerden biri gibi görünüyor. Hayat yoğunluğu içerisinde koştururken gününüzü alışverişe ayırmak dramatik olacaktır. Akşam vakitlerinde çayınızı yudumlarken internetin nimet olduğu modern zamanların tadını çıkarın. Moda Selvim modellerini tek tek inceleyin, yakın uzak mesafeli fotoğraflar ile derin ve yüzeysel detayları gözlemleyin. Beğendiğiniz modelin renklerini ve alışveriş avantajlarını gözden geçirin. Aklınıza takılan bir durumda Sipariş ve Destek hattımızı arayarak her türlü bilgi ve yardım alabilirsiniz. (Hafta içi ve Cumartesi 09.00-19.00)

Alışverişi sizin için olabildiğine kolay ve dinamik avantajlar ile çevrili kıldık.

Site İçi Blog İçeriği

Online alışverişin rahatlığını sunarken karar vermenize de olanak sağlayacak fikirler ve öneriler hazırlıyoruz. Moda Selvim’in seçkin editörleri tarafından özenle hazırlanan kombin ve moda önerileri için blog kısmını da ziyaret etmeyi unutmayın. wwww.modaselvim.com internet sitesi  bir çok kategori ve modanın seçkin örnekleri ile sizi bekliyor.

Bir cevap yazın