Kampanyalı Tesettür Etek Modelleri

 tesettür giyim kampanyaHanımlar için alışverişin kendisi kadar indirimler de son derece önemli. Kendilerini şıklık yarışında bir adım öne çıkarmak isteyen müşteri kitlesi aynı zamanda tesettür giyim kampanya fırsatlarından faydalanarak bir taşla iki kuş vurmak istiyor. Hem daha fazla ürüne hem de daha uygun fiyatlarla sahip olan bayanlar gardıroplarını da kaliteli modeller ile zenginleştirmenin tadını çıkarmaktadır.

 

 İndirimde Olan İlk Etek Ürünleri: Piliseli Etekler

 

Eteklerin üzerindeki pilise detayları ile istenileni fazlasıyla veren bu modeller kampanya kapsamında değerlendirilip sipariş verilebilecek ilk ürünler arasında bulunuyor. Yukarıdan aşağı doğru uzanan çizgisel tasarımı ile bu modellere ekstra bir hareketlilik katmayı başaran modacılar aynı zamanda farklı renkleri de beğenilere sunmaya devam ediyor. Son derece elit bir bakış açısına sahip olan bu eteklerde öne çıkan renkler arasında haki, bebe mavisi ve bordo gibi renkler ön plana çıkıyor. Tunik ve bluzlar ile kombin yapılma seçeneğine de sahip olan bu etekler 3 al 2 öde kampanyası dahilinde sahip olmak da mümkün.

İndirimli Fiyatlarıyla Gül Detaylı Etekler

 

Gül detaylarıyla benzerlerinden çok farklı bir çizgide bulunan etek modelleri de tesettür giyim kampanya kapsamında yeni sahiplerini bekliyor. Beden tablosunda 48 bedene kadar uzanan bu eteklerin bel hizasında ve ön kısımdaki gül detayları giysinin en dikkat çekici kısmını teşkil ediyor. Gül detayları kırmızı, pembe ve sarı gibi canlı renkler kullanılarak eteğin çok daha göz alıcı olmasını kolaylaştırıyor. Krep kumaştan imal edilen bu ürünlerin ütüsü ve temizlenmesi de son derece basit.

 

 Fırfırlı Tül Etekler ve Ürün Özellikleri

 

Tüm eteklerde kampanyalı fiyatlar söz konusu olduğu için uygun fiyata fırfırlı tül etekleri sipariş etmek de ek seçenekler arasında yer alıyor. Fırfırları sayesinde etekler son derece gösterişli bir tasarım gücüne de sahip olmaktadır. Son yıllarda alışık olduğumuz üzere elbise ve abiye modellerinin alternatifi olarak bu etekler de başta düğün olmak üzere birçok farklı organizasyonda hanımların şıklık taleplerine karşılık vermektedir. Fırfırlı etekler tasarımları ile son derece renkli bir görüntü çizdiği için genel olarak bu ürünlerde kullanılan renkler siyah ve lacivert gibi ana renklerden seçiliyor.

 

 

Bir cevap yazın