Kampanyalarda Kaliteyi Ucuza Satın Alın

Tesettür giyim tekstil sektöründe önemli bir yere sahiptir. Hem fiziki mağazalarda hem de online alışveriş sitelerinde bulunan yüzlerce model, tesettürlü hanımların birçok seçeneğe sahip olmasını sağlar. Özellikle online alışverişler kadınlara her zaman daha cazip gelir. Tesettür giyimi tercih eden kadınlar, böylelikle sürekli olarak giysileri denemek zorunda kalmazlar. Online alışveriş sitelerinde, giysiler canlı bir mankenin üzerinde sergilenir. Bu sayede kişi, giysinin üzerinde nasıl duracağını önceden görebilir.

 Beden Ölçünüze Uygun Olan Seçeneği Bulun

 Online alışveriş sitelerinde, manken üzerinde genellikle S beden ürünler sergilenir. Mankenin ölçüsü de açıklama kısmında yazar. Bu sayede tesettür giyim kampanya fiyatlarından yararlanarak kaliteyi ucuza almak isteyenler, kendi bedenlerine uygun olan modelleri seçebilirler. Aynı zamanda ürünü satın alan diğer kullanıcıların yorumlarını okuyabilir ve beden tercihinde çok daha doğru bir karar verebilirler.

 Sezon sonunda yapılan kampanyalar, sezonda 1 parça ürün alınacak fiyata iki veya daha fazla parça alınmasına olanak tanır. Online alışveriş sitelerinde fiziki bir mağaza olmadığı için depo sorunu yoktur. Örneğin; ortalama bir mağaza 5 bin parça kapasitelidir ve bu kapasitesinin dışına çıkamaz. Ancak online alışveriş sitelerinde istenildiği kadar model yüklenebilir.

 Sanal Mağazanın Gücünden Faydalanın

 Sanal mağazaların gücü fiyatlara indirim olarak yansır. Bu tür mağazalarda istenildiği kadar model yüklenebildiği için tek gider depolama hizmetindedir. Yani, online alışveriş sitelerinin depolarında fiziki bir mağazadan çok daha fazla ürün vardır. Bu da birim maliyetinin düşmesi anlamına gelir. Giysi başına düşen birim maliyetleri, tüketiciye indirim olarak yansır. Tesettür giyim kampanya bu nedenle online mağazalarda daha fazladır. Alışverişini indirimli yapmak isteyenler sanal mağazalar aracılığı ile fiziki bir mağazadan satın alacağı fiyatın yarısına aradığı ürünü bulabilir.

 Daha Fazla Renk ve Model Seçeneği

 Sanal mağazalarda çok fazla renk ve model seçeneği vardır. Bu da her tarzdan ve her yaştan kişinin aradığını kolaylıkla bulmasını sağlar. Geniş ürün gamı içerisinden aradığını bulan kişiler, ürünleri hiçbir kargo ücreti ödemeden kapılarına kadar getirtebilirler. Sanal mağazaların bu özelliği, kişiyi yol masrafından da kurtarır. Böylelikle kadınlar, yol için ayırdıkları bütçeyle de alışveriş keyfi yapabilirler.

 

Bir cevap yazın