Kaliteli Ve Uygun Fiyata Tesettür Elbise

tesettür elbiseGiyim sektörünün en önde giden markaları ve tasarımcıları artık yaptıkları işleri gelen talepler üzerine yönlendiriyorlar. Elbise tasarımlarını da yine aynı ölçüde gelen talepler doğrultusunda yapmaya başladılar. Özellikle tesettür elbise tasarımlarında çok önemli bir adım attılar. Bu tarz bir giyim şekli için çok fazla emek ve zaman gerektiği için fiyat olarak da biraz yüksek tutuluyor. Tesettür elbiseleri daha uygun fiyatlara bulabilmek için detaylı bir araştırma yapmak gerekiyor. Ancak internet üzerinden satışa sunulan elbiseler normal mağaza satışlarına kıyasla çok daha uygun fiyata veriliyor. Hem daha geniş seçenekler hem de uygun fiyata ürünler internet ortamında her zaman daha avantajlı olarak bulunur.

 

 Tesettür Elbise Seçimi Nasıl Yapılmalı?

 

Tesettürün en önemli özelliklerinden biri koyu renkler üzerine çalışılıyor olmasıdır. Fakat artık rengarenk kumaşlarla da tesettür elbiseler üretilebiliyor. Üstelik koyu renklere oranla çok daha hoş bir görüntüye sahip oluyor. Fakat yine de belirli ürünler koyu renkler ile çalışıldığında daha şık duruyor. Ciddiyet gerektiren alanlarda bu renkler daha çok tercih ediliyor. Tesettürün her ortamda aynı ölçüde giyimi pek mantıklı bulunmuyor. Önemli mekanlarda daha şık ve sade tasarımlar tercih edilirken, eğlence söz konusu olan yerlerde ise daha renkli ve hafif kıyafetler tercih ediliyor. Bu hem tesettür de hem de diğer giyim çeşitlerinde kalıplaşmış bir öneridir.

 

 Elbiseye Uygun Başörtü Seçimi

 

Tesettürde en önemli konu ise baş örtüsü seçimidir. Giyilen elbiseye en uygun başörtüsünü seçmek biraz zaman alabiliyor. Uyum söz konusu olan alanlarda renkler dikkate alınmalıdır. Koyu renkli elbiselerde çok açık renk başörtüsü kullanmamaya dikkat edilmeli. Yine ayını şekilde açık renkli elbiseler de de koyu renk başörtü kullanımını mümkün olduğu kadar azaltmak gerekir. Fakat günlük kullanımda zıt renkler daha hoş duruyor.

 

Bu konuda hemen hemen herkes aynı fikirde. Zıt renklerin birbiri ile uyum içerisinde olması için ufak kombinler deneyebilirsiniz. Örnek olarak ayakkabı ve çantanızı birbiri ile uyumlu yaptığınızda başörtünüz ve elbisenizin zıt renkleri birbiri ile uyum sağlayacaktır. Çünkü görsel hafıza ufak ayrıntılar ile bütünleşebilen bir yapıya sahiptir.

Bir cevap yazın