Kaliteli Tesettür Abiyeleri

 

Y.G.S - Beli Drapeli Balık Abiye YGS5039 Zümrüt (1)  Tesettür giyim sektörü hızla gelişmekte ve yepyeni ürünleri ile modaya da yön vermektedir. Farklı kesimler, kullanılan renkli detaylar da ürünlerin çeşitliliğini arttırıyor. Özellikle tesettür giyim modasında renkler ve kullanılan desenler ön plana çıkıyor. Aynı orantıda kumaşların çeşitleri de dikkat çekiyor. Özellikle de yeni tesettür abiye modelleri sadece detayları ile değil, aynı zamanda şık bir sadelikle sunulmaktadır. Her bayan özel davetlerde, düğün ve farklı organizasyonlarda daha şık ve zarif olmak ister. Abartıdan uzak zarif bir şıklık yakalamak isteyen bayanlar yeni tesettür abiyeler içerisinde tercih yapabilir.

 

Yeni tesettür abiye modelleri zarif detaylarla hazırlanarak, bir bütün olarak şıklığı yansıtıyor. Özellikle kumaşlarda geniş seçenekler bulunmaktadır. Kumaş bir giyim ürünü için en öneli ve ana detaydır. Kumaşın kalitesiz olması, elbisenin ne kadar şık olursa olsun olumsuz gösterecektir. Gerek duruşu, kumaşın parlaklığı, kırışması gibi detaylar kaliteye bağlıdır. Özellikle tesettür abiye elbiselerinde şifon, dantel, kadife, krep ve jakar kumaşlar kullanılmaktadır. Bu da ürünlerin ne kadar geniş yelpazeye sahip olduğunu gösteriyor. Öncelikle üst kısmı dantel, payet veya sim olan modeller gece davetleri için ideal bir seçim olabilir.

 

Bu elbiselerin alt kısmı geniş ve bazı modellerde de pilelidir. Öte yandan alt kısım ile üst kısımların farklı renklerde olan tesettür abiye modelleri de sıkça bu yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Abiye modellerinde pul ve sim detayları da bulunmaktadır. Bu detay en sade elbiseyi bile daha gösterişli yapabilen bir faktördür. Verev kesim ve hafif balık elbise modelleri de tesettür abiyelerinde görmek mümkün. Özellikle de farklı kesimler abiyelere büyük fark katıyor. Şifonlu kuyruk detayı elbiselere en çok yakışan detaylardandı.

 

           Tesettür abiye modelleri kemer detayı, dantel, işleme gibi detaylarla da bir bütünlük sağlamaktadır. Bazı abiyelerde üst kısma ağırlık verilmiştir. Bolero görünümlü abiyeler yeni sezonda büyük ilgi gören ürünlerdendir. Öte yandan çiçek detayı olan, drape elbiseler de farklı renklerle sunulmaktadır. Renk detayına bakarsak bazı modellerde iki rengin bir arada kullanıldığını görmek de mümkün olacaktır. Tek renk elbiselerde pudra, siyah, bordo, lacivert gibi renkler ağırlıklı olarak hazırlanmıştır.

2 comments

  • MSW 8897dantel balık elbise abiye bordo 48 beden istiyorum neden ilgilenilmiyor

  • MSW 8897dantel balık elbise abiye bordo 48 beden istiyorum neden ilgilenilmiyor peki neden dönen yok var mı yok mı diye

Bir cevap yazın