Kadınların Alışveriş Sevgisi

tesettür giyim kampanyaOran olarak bakılırsa kadınlar alışveriş yapmayı erkeklere oranla daha çok severler. Bu da özellikle kadın giyimde daha çok seçenek oluşmasına neden olmaktadır. Kapitalist düzenin getirilerinden biri olan talep arttıkça arzın da arttırılması ile kadın giyim üzerine olan markalar ya da farklı ekonomik seviyeye sahip kişilere hitap eden marka ve internet siteleri de arttı.

Kadın giyim içinde bir dal olan ve giderek büyüyen bir sektör olan tesettür giyim de talebin dolayısıyla arzın arttığı alanlardandır.

Tesettür kampanyalı fiyatlara outlet sayfamızdan ulaşabilirsini: https://www.modaselvim.com/outlet-urunler

 Arzın Artmasının Faydaları

 

Tesettür giyim alanında daha fazla talep olmasıyla genişleyen pazarda birçok marka bulunmaktadır. Markaların gerek sanal mağaza gerekse de canlı mağaza olarak adetlerinin artması ile müşterilerine daha kaliteli, daha özgün ve daha ekonomik hizmet ve ürün sunmaları artan seçenekler arasında seçilmeleri için bir gereklilik haline gelmiştir.

 

 Kampanya Örnekleri

 

Kara Cuma, Bitiriyoruz ya da Yeni Yıl gibi konseptler dahilinde yapılan alışveriş kampanyalarının etkilerini tesettür giyim kampanya konseptleri arasında görülmeye başlamasının temel nedeni de bu seçenek artışlarıdır. Mağazalar ya da markalar öncelikle kendilerini hizmet, ürün kalitesi gibi konularda farklılaştırarak diğer markalardan ayrışmaya çalıştılar. Sonrasında bunu tüm giyim markaları gibi online platformlara satışlarını taşıyarak devam ettirdiler. Önceden daha butik tarzda olan, talebin artmasıyla yaygınlaşan tesettür giyim markaları bu süreçte daha iyi kalite ile online mağazalarını da açtı. Tüm markaların bu trendleri takip ederek benzer uygulamaları yapmaları üzerine mağazalar giyim kampanyaları modasını takip ederek tesettür giyim kampanya ile canlandırılan ve hareketlendirilen sektörler arasında yerini aldı.

 

 Kampanyaların Fayda ve Zararları

 

Tüm giyim sektöründe olduğu gibi tesettür giyimde de yapılan kampanyalar hedeflenen fiyatlara satılamadığında satıcı için zararlı gibi görünse de; müşterileri satın almaya teşvik ederek hızlı ve sıcak satış yapılabildiğinden, ürünlerin tüketimini arttırarak stok ve depo maliyetlerini azalttığından önemli faydaları da bulunmaktadır. Aynı zamanda kampanyalar ve bu kampanyaları duyurulması ile de yeni müşteri çekilebilir. Kampanyalar ve indirimler tüm olası alıcılar için ilgi çekici olup, marka için de bilinirlik arttırıcı ve yeni müşteri kitleleri yaratmak için bir fırsattır.

 

Bir cevap yazın