Kadınlara Şıklık Katan Tesettür Elbise Modelleri

tesettür elbiseHem günlük hayatta hem de düğün ve nişan gibi önemli addedilen kutlamalarda giyilen tesettür elbise ürünlerine entegre edilen yeni tasarım detayları görenleri hayrete ve hayranlığa sevk ediyor. Bu modeller klasik elbise algısını yıkarken yerine yepyeni ve çağı yakalamış elbise modellerini getirmekteler. Dantelli yeleği ile birlikte iki takım halinde satılan tesettür elbise modelleri özellikle sonbahar ve kış aylarında katılım gösterilecek olan davetlerde müthiş bir tercih olabilir. Yelek elde de taşınabilir. Serin geçen ve giderek soğuyan havalarda da elbise ile tam uyum içerisinde tercih edilebilir. Yelekler birlikte kombin halde satılan bu elbiselerde en öne çıkan renk ise gül kurusu rengi. Dabıl kumaş kullanılarak imal edilen elbiseler her daim sıcak tutma ve konforlu hissettirme sözünü de tüm alıcılarına veriyor. Bisiklet yakalı olan elbiseler 3 al 2 öde gibi kampanyalar ile birlikte tamamen cep dostudur.

 

Elbiselerini aksesuarlar ile birlikte çok daha gösterişli ve zengin göstermek isteyen hanımlar için hazır olarak kolyesi ile birlikte satışa çıkarılan boydan elbiseler de mevcut. Bu ürünler tam kalıp olarak imal edilmektedir. Bu nedenle alışverişlerini tamamlayacak olan müşteri kitlesinin tam olarak kendi bedenlerinde elbise almaları tavsiye edilmektedir. Likralı örme kumaş ile birlikte esneme payı da var olan bu elbiseler son derece uygun fiyatları ile birlikte sezon sonu indirimlerinde yer alıyor.

 

 Renk Tercihleri ile Fark Yaratan Tesettür Elbise Ürünleri

 

Alternatif tesettür elbise ürünleri içerisinde alternatif değerleri oluşturan ilk unsur renk seçimleri olarak kendini gösteriyor. Bu zamana kadar siyah, krem ve kahverengi gibi asıl renkleri tercih eden hanımlar modern yaşam ile birlikte mürdüm, taba ve fuşya gibi renkler ile imal edilmiş olan elbise modellerine de ilgilerini gösteriyorlar. Yine aynı şekilde zümrüt, pudra ve açık indigo gibi marjinal kabul edilebilecek renk seçenekleri de kataloglar içerisinde yer alıyor. Düğmeleri birer aksesuar işlevi gören elbiseler de hanımların yoğun oranda sipariş verdikleri bir diğer model. Bu modellerde ise en çok göze çarpan renkler arasında mor, siyah ve gri gibi renkler söz konusu.

Bir cevap yazın