Kadınlar İçin Harika Tesettür Abiye Modelleri

Tesettürlü hanımlar kıyafet tercihlerinde pek çok detaya dikkat ederler. Günümüzde ise dünyanın öncü moda akımları takip edilerek en iyi elbiseler üretiliyor. Birbirinden farklı desen ve modellerde elbise bulmak mümkün.

Vitrinlerde yer alan birbirinden farklı modelde elbiseler kadınların beğenisine sunuluyor. Bunun yanı sıra her yaştan hanımlara hitap eden oldukça güzel elbiseler de uygun aksesuarlar ile kombin yapılabiliyor. Bu kombinler de yapılarak oldukça şık ve zarif bir görünüm kazandırılıyor. Aynı zamanda bu elbiseler doğru biçimde temizlenirse uzun yıllar kullanılabilir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

En Şık Tesettür Abiye Modelleri

Günümüzde her yaştan kadınlara hitap eden birbirinden güzel kıyafetler bulmak mümkün. Özellikle tesettür giyimde sınırsız elbise seçeneği bulunuyor. O elbiseler ise doğru parçalar ile tamamlanıyor. Aynı zamanda tesettür abiye modelleri de farklılık gösteriyor. Özellikle yaz sezonunda belden bağlamalı ve salaş abiye sık sık kullanılıyor. Ayrıca özellikle genç kızlar düğmeli ve fermuarlı elbise modellerini tercih ediyorlar. Özel davetlerde ise daha şık tesettür abiye modelleri seçiliyor. Tesettürlü hanımlar bu elbiseleri de genellikle farklı parçalar ile tamamlayarak giyiyorlar.

Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Kombin Yapılır?

Tesettürlü hanımlar elbiseleri kombin yaparken bazı detaylara dikkat ederler. Özellikle tüm bu kıyafetler gidilecek yere göre seçilmeli. Günlük yaşamda giyilen sade bir elbise modelinin altına spor ayakkabı ve ya günlük ayakkabı giyilebilir. Bu kombin spor tarzda bir çanta ve sade bir başörtüsü ile de tamamlanır. Aynı zamanda özel bir davete gidilecek ise şık ve zarif bir tesettür elbise giyilebilir. Bu elbisenin altına ise güzel bir topuklu ayakkabı giyilebilir. Bunun yanı sıra elbiseye uygun zarif bir çanta ile kombin tamamlanabilir. Ayrıca bu kombinin üzerine şık bir başörtüsü de seçilir.

Tesettür Abiye Bakım Ve Temizliği

Tesettürlü hanımlar abiye elbise alırken bakım ve temizlik talimatlarını da detaylı bir şekilde okumalılar. Çünkü her elbisenin yıkama metodu farklı olabilir. O nedenle de kıyafetler kumaş kalitelerine uygun olarak yıkanmalıdır. Günlük yaşamda giyilen elbiseler çamaşır makinesinde elde yıkanabilir. Özel davetlerde giyilen abiyeler ise mutlaka önce kuru temizlemeye gönderilmelidir.

 

Bir cevap yazın