Kadın İmajının Vazgeçilmezi

 

TRN          Kadın imajının vazgeçilmez parçasıdır etek. Mevsim ne olursa olsun tercih edilen ve kullanımı en rahat giysilerdendir. Hem şık, hem zarif hem de rahat giyinmenin en kolay yollarındandır. Üzerine tercih edilen bluzla da tek parça görüntüsü verilerek son derece hoş bir kombin oluşturulabilir.

 

Etek günlük kıyafetler arasında sıkça tercih edilmekle birlikte iş kıyafeti olarak da başı çekmektedir. İstenildiğinde spor bir kıyafet olabilirken ayakkabı ve bluz tercihinizle resmi bir iş kıyafetine çevirmeniz oldukça kolaydır. Özellikle son yıllarda her yaştan kadının en çok tercih ettiği etek modeli uzun olanlardır. Genellikle hareketleri kısıtlamadığı için tercih ediliyor olması da oldukça mantıklıdır. Çünkü kadınlar her ne kadar şıklık ön planda görünse de rahat olma arzusundadırlar, tüm insanlar gibi.

 

Etek seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunlardan en önemlisi mevsim koşullarıdır. Örneğin açık renk bir etek kış mevsiminde giyilmemesi gerektiği gibi koyu renk ve kalın kumaşı olan etekler de yaz mevsiminde tercih edilmemelidir. Yine de yaz da olsa koyu renklerden vazgeçemeyenlerdenseniz ince, özellikle penye içerikli kumaşlar tercih edilmelidir.

 

Dünyadaki en prestijli akım sayılabilecek kadar önemsenen moda kavramı etek için geçerli olmayan kurallardandır. Eteğin modası kesinlikle geçmemekte hatta her yıl modellere yenileri eklenmektedir. Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi uzun ve baharın tüm renklerini üzerinde taşıyan etekler oldukça revaçtadır. Her yaştan kadının tercih ettiği etekler adeta kadın olmanın sembolüdür.

 

Özellikle uzun boylu kadınların tercih ettiği diz altı kalem etekler de oldukça şık giysilerdir. Gün içerisinde bir babetle kullanılabilirken bir topuklu ayakkabıyla gayet zarif bir davet kıyafetine dönüşebilmektedir.

 

Genç kızlar tarafından sıkça tercih edilen şifon etekler de son dönemlerde oldukça tercih edilir hale gelmiştir. Sıcak yaz aylarında rahat ve serin olması sebebiyle de tercih edilen bu etekler neredeyse gökkuşağının tüm renklerinde üretilmektedir. Kombininin pek çok bluzla yapılması kolay olması sebebiyle en çok beyaz, gri ve siyah renkler tercih edilse de sıcak renklerin ruhumuz üzerindeki etkisi yadsınamayacak kadar olumludur. Yaz ve bahar mevsiminin enerjisini içimizde hissetmenin en kolay yolu renkleri giysilerimize eklemektir.

 

One comment

Bir cevap yazın