Kabanınızı Moda Selvim’den Alın

 

  C.M.N - Metal Düğmeli Kapşonlu Kap OBN183-S Siyah (1)          Kaban sonbahar ve kış sezonunun vazgeçilmez giyim ürünüdür. Kışı sıcacık geçirmek için kabana ihtiyaç duyarız. Yani aslında alınması ya da sahip olunması bir tercihe bağlı değil tam bir ihtiyaçtır. Hal böyle olunca kadın erkek çocuk herkesin bir kabanının askılarda asılı gardıroplarda takılı olmalıdır.

 

Tekstilde dış giyim kategorisinde yer alan kabanların yüzlerce çeşidini www.modaselvim.com’da bulacaksınız. Moda Selvim moda olanı ve giyimi kendi yorumuyla birleştirip kabanlarda www.modaselvim.com tarzını ortaya koymuştur. Bu iddianın doğru olduğunu görmeniz için söz konusu web sitesini ziyaret etmelisiniz.

 

Sonbahar kış sezonunun trendleri arasında yer alan kürk, deri ve kemer detaylar kullanmakla Moda Selvim modaya ayak uydurduğunu açıkça göstermektedir. Kapüşonlu ve kapüşonsuz olarak çeşitleri olan kabanlarda kürk detayları kapüşonlarda görmekteyiz. Kolların bilek kısımlarında ve kemerlerde deri detayları kaban duruşuna hareket kazandırmış.

 

Kaşe kumaş kabanların yumuşacık dokuları size güven verecek. Genellikle kabanlar kış deyince akla ilk gelen siyah renk olur. Fakat Moda Selvim bu tabuyu tamamen görmezden gelip bordo, haki yeşil, mürdüm, lacivert gibi kaban sektöründe sıra dışı olan renkler kombin olarak kullanmıştır. Kabanların düğme stilleri de tek sıra düğme stiliyle birlikte nostalji görünümlü çift sıra düğme de tercih edilmiştir.

 

Yine gizli düğmeli kabanlar kaban koleksiyonuna renk katmış durumda. Önü şeritli, balıksırtı, fermuar detay, kaşe garnili şişme, beli büzgülü peplum kaban modelleri dikkatleri üzerine çeken benzerlerinin arasından sıyrılıp kendini gösteren ürünler arasında www.modaselvim.com’da ziyaretçilerini bekliyor.

 

Bir cevap yazın