Kaban Tercihleri

 

Y.G.S          Kaban kısaca anlatmak gerekirse palto yerine giyilen ancak kalçadan aşağıya kadar uzun olan kışlık bir giyecektir. Genelde kalın ve kaşe dediğimiz kumaştan üretilen kabanların iç kısmı astarlı yani saten kumaştır.

 

Vücudunuza göre kaban seçimi

 

Bel bölgesi kalın olanlar: Bu kişiler çok dar olmayacak şekilde vücudu saracak şekilde kaban seçmelidir. Üst bedeni büyük olanlar: Sanılanın aksine bol giyinmek üst bedenle beraber alt bedenide kalın göstereceği için çok bol olmayan genelde kareli veya çizgili kabanlar seçebilirler. Bacak boyu kısa olanlar: Bacak boyu kısa olanlar uzun kabanlar giydiğinde daha kısa görüneceklerdir. Ne çok kısa ne de çok uzun kaban giymemeliler.

 

Boyu uzun olanlar: boyu uzun olanlar dar ve kısa modelleri tercih edebilecekleri gibi uzun modelleri de tercih edebilirler. Kaban seçimi konusunda bi hayli özgürlerdir diyebiliriz. Kemerli modeller eğer uzun boylu ve inceyseniz tam size göre.

 

Her boy ve beden tipine yakışacak olan modelde kabanlar mevcuttur. www.modaselvi.com aslı sitesinde yüzlerce farklı model ve renkteki kabanlara ulaşabilirsiniz. Özellikle tesettürlü bayanların tercih ettiği bu sitede tesettürlü olmayıp alışveriş yapan çok sayıda bayan vardır.

 

Bunun nedeni ise moda selvim firmasının geniş ürün yelpazesi ve modern tasarımlarıdır. Kaban sezonu gelmeden önce moda selvim firması birçok model tasarlamış ve ürünlerini satışa çok uygun fiyatlarla sunmuştur. Kaban tasarımlarına farklı bir soluk getiren moda selvi fermuarlı ve oval bitişli çok kalın olmayan yani tam kış mevsimine girerken giyilebilecek olan kaban çeşitleri ile modanın merkezine tahtını kurmuştur.

 

2016 yılının kaban modasında ise siyah, haki ve pudra renkleri hâkimdir. Kabanlar genelde diz altı olup soft renklerdedir. Geniş ürün yelpazesine sahip olan moda selvi her zevke ve her bütçeye hitap edecek olan ürünleri web sitelerinde satışa sunmuştur. Hızlı bir şekilde stokları tükenen ürünler ücretsiz kargo ve indirim gibi fırsatlarla beraber siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

 

Sizde bedeninize ve zevkinize en uygun olan kabanı seçip www.modaselvi.com adlı web sitesinden sipariş verdiğiniz takdirde sipariş vermiş olduğunuz ürün kapınıza kadar gelmekte ve beğenmediğiniz durumlarda koşulsuz iade veya değişim imkanı sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın