Kaban Modelleri

Lacivert tonlarda bir ana tema tercih edilmiş. Bu renk oldukça saygın bir hava katmış. Lacivert tonlar kaban modelinde oldukça iyi bir şekilde oturmuş. Kapüşonlu kürkün olması ise şık bir imza olmuş. Bu da modele sportif ve şık bir görünüm katmış.

Hayatın birçok noktasında tercih edilebilecek bir tasarım. Giyen kişide saygın ve öz güvenli bir kişilik imajı sunuyor. Sade ve sportif görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kürk Yakalı Kaşe Kaban 2270MS212 Bordo

Ön kısımda düğmelerin ikili şekilde yerleştirilmesi özgün bir tasarım olmuş. Bordo tonlar kaban modelinde en çok öne çıkan detay. Birçok aksesuar ile rahatlıkla kombin yapılabilir. Günlük hayat ya da iş yaşamında tercih edilebilir. Şık ve sade imajı ile ilgiyi üstüne çeken bir model.

Cebi Fermuarlı Kaban 10213W153 Siyah

Siyah renk ana ton olarak kullanılmış. Açıkçası modele bir ağırlık kattığı söylenebilir. Yaka kısımlarının ceket tarzında olması dikkat çeken bir detay. Özellikle iş yaşamında etkileyici bir imaj sunabilir. Altın tonlarında kullanılan düğmeler ise tasarıma yakışmış. Birbirini tamamlayan renklerin kullanılması modelin güzel gözükmesini sağlıyor.

Birçok aksesuar ile kombin yapılabilecek bir tasarım. Uyumlu olma özelliği de başka güzel bir nokta. Siyah rengin göz alıcılığı tasarıma iyi bir şekilde oturmuş. Günlük yaşamda iş toplantılarında rahatlıkla kullanılabilir. Şık ve havalı yapısıyla herkesin ilgisini çekebilir.

Kapitone Detaylı Kaşe Kaban 3027WW443 Füme

Kaşe kabanlar oldukça popüler. İnsanımız kaşe kaban giymeyi seviyor. Doğal olarak birçok tasarımı çıkıyor. Bu modelde füme ve siyah renkler kullanılmış. Ana ton olarak füme tercih edilmiş. Özel bir renk olan füme birçok tasarımda kullanılıyor.

Üzerine omuz kısmında siyah bölgeler koyulmuş. Kol kısmında ise aynı şekilde siyah bölgeler tercih edilmiş. Bu iki renk birbirini oldukça iyi tamamlamış. Aynı zamanda siyah ayakkabı ve pantolon ile iyi bir kombin oluşturulabilir. Şık bir şekilde görünümü vaat ediyor. Havalı bir görüntü sunması modelin en büyük özelliklerinden. 38 bedenden 48 bedene kadar üretim yapılabiliyor. Herkesin ilgisini fazlasıyla çekebilecek bir tasarım oluşturulmuş.

 

Bir cevap yazın