İstediğiniz Kalite ve Desende Ferace Kumaşları

Hem tesettürlü hanımların hemde genç kızların her mevsim dolabında bulunan ve kurtarıcı bir parça olan ferace, tesettürlü hanımlara büyük bir kolaylık sağlıyor. Hem özel günler için hem de günlük kullanım için uygun olan bu kurtarıcı parça hem tek parça olmasından dolayı kolay kombinlenebilir hem de farklı kumaş ve modellerinden dolayı her ve mevsim ve her yerde tercih edilebilir. Özellikle son zamanlarda bu kurtarıcı parçaya ilgi arttığından dolayı piyasaya da farklı renklerde ve modellerde ferace sürüldü.

Ferace genellikle siyah olsa da mürdüm, kahverengi, lacivert gibi koyu ve farklı renkleri piyasada mevcut. Kumaşına göre ferace ile ister spor bir kombin yaparak günlük giyebilirsiniz isterde şık parçalar ile kombin yaparak özel günlerde tercih edebilirsiniz. Feracenin kalitesi, güzelliği ve rengi kadar doğru ve güzel kombin yapmakta çok önemlidir. İşte sizler için araştırılan ferace kumaşları.

Krep Kumaş

Hem yazın hem de kışın tercih edebileceğiniz, ütü gerektirmeyen ve daha çok özel günlerde tercih edilen krep kumaş özelliğine sahip feraceler ile harika kombinler yapabilirsiniz. Günlük kullanımda pek rast gelmeyeceğiniz krep kumaş özelliğine sahip feraceler, tesettürlü hanımlar için özel günlerin adeta vazgeçilmez bir parçası.

Penye Kumaş

Rahatlığı ile ön plana çıkan, daha çok yazın tercih edebileceğiniz ve tatillerde çok rahat her yere gidebileceğiniz penye kumaşa sahip feraceler ile çok güzel spor yaz kombinleri yapabilirsiniz. Hem koyu ve açık renkleri bulunan hem de çok rahat olan bu ferace çeşidi özel günlerde pek tercih edilmez. Çünkü daha çok spor kombinler yapmak için uygundur.

Medine İpeği Kumaş

Medine ipeği kumaşı krep kumaş ile sıkça karıştırılırsa da kesinlikle aynı kumaş değildir. Hatta benzerlikleri bile yoktur. Medine ipeği kumaşı hem özel günler için hem de günlük kullanım için oldukça ideal bir tercihtir. Ütü gerektirmez ve her mevsim tercih edebilirsiniz. Spor parçalar ile kombinleyerek günlük kullanımda ya da şık parçaları bir araya getirerek özel günlerde ve davetlerde tercihiniz olabilir. Feracenin güzelliği kadar doğru kombinlenebilir olması da çok önemlidir. Doğru parçaları, doğru renklerle bir araya getirmeli ve öyle kombinlemelisiniz.

 

Bir cevap yazın