İş Ortamında Tercih Eedilecek Tesettür Giyim Ürünleri

tesettür giyimGünlük hayatta giyinmek için birbirinden farklı birçok kombin yapılabilmektedir. Fakat bu yapılan kombinlerin çoğu iş ortamlarına uymamaktadır. Çalışma ortamlarında giyeceğiniz tesettür giyim parçalarının daha özenli seçilmesi gerekir. Çünkü iş ortamlarında giyilen giysi parçalarının bazı özelliklere sahip olması gerekir. Bu özelliklere sahip olan tesettür giyim parçalarının bir uyum içinde kombinlemekte tesettürlü kadınlar için bir hayli zor olmaktadır. Özellikle çalışma ortamlarında tesettür giyim modellerinin resmi görünüme sahip olması gerekir. Bunun yanı sıra hem şık hem de karşı tarafa modern bir görüntü oluşturmaktadır.

 

 İş Ortamlarında Gömlek Ve Ceket Şıklığı

 

Çalışma ortamlarında en kolay ve en zahmetsiz kombin olan tesettür giyim parçası gömlek modelleridir. Çünkü gömlekler başlı başına resmi görünümü sağlamaktadır. Bunun yanı sıra gömleği etek ile kombinleyerek hem şık hem de resmi bir havaya bürünmesini sağlar. Bu sebeple iş ortamlarında rahatlıkla giyebileceğiniz birçok gömlek modeli giysi dolabınızda yerini almalıdır. Özellikle gömlek modellerinde siyah ve beyaz renk giysi dolabınızda bulunması gereken renklerin başında gelmektedir. Gömlek modellerinden sonra iş ortamları için en iyi alternatif ceket modelleridir. Ceketin altına bluz tercih edilerek harika uyum elde edilmektedir. Bluz ve ceket kombininde alt giyim olarak pantolonlardan yana tercih yapılmalıdır. Eğer ceket desenli ise, pantolon modeli sade olmalıdır. Aynı desenlere sahip modeller asla bir arada kullanılmamalıdır.

 

 Modası Hiç Geçmeyen Modern Çizgiler

 

İş ortamlarında modern ve resmi bir duruş sergilemek istiyorsanız çizgili tesettür giyim parçalarını tercih edebilirsiniz. Çizgili modeller her sezonun trendleri arasında yerini almaktadır. Bu sebeple üç beş yıl önce aldığınız çizgili model giyim parçalarını her sene rahatlıkla giyebilirsiniz. Çalışan tesettürlü kadınlar kombin yaparken en büyük hatayı renk uyumlarında yapmaktadır. Pembe ile kırmızı yeşil ile mavi aynı kombinde yer alması rüküş bir görünüm sergilemektedir. Bu sebeple kombin oluştururken renklerin uyumuna dikkat edilmesi gerekir. Kombinlerde siyah ve beyaz renk diğer renklere oranla kombini en kolay renkler arasında yerini almaktadır. Bu nedenle tesettürlü kadınların giysi dolaplarında siyah ve beyaz renk birçok tesettür giyim parçası bulundurması gerekir.

 

Bir cevap yazın