İndirimli Fiyatları İle Tesettür Giyim Alternatifleri

tesettür giyim indirimTesettürlü kadınların beğenilerine sunulan birçok giyim ürünleri sade ve modern çizgi tasarımları ile çok fazla dikkat çekiyor. Tesettür giyim indirim kapsamında sunulan ve tesettürlü kadınların bütçelerini sarsmadan kişisel zevkine uygun 3 al 2 öde kampanyasıyla istedikleri kıyafeti hemen inceleyebilir ve anında satın alabilirler.

 

 İndirimli Kot Ceket Modelleri İle Aksesuara İhtiyaç Duyulmamaktadır

 

           Tesettür giyim indirim kapsamında değerlendirilebilecek ilk ürünler arasında tesettür ceket modelleri gelmektedir. Birden fazla ürün siparişlerinde hem indirimler çok fazla olmakta hem de satın alınan üç tesettür giyim ürününden biri bedavaya gelmektedir. Tesettürlü kadınların mevsimlik olarak tercih ettiği ceket modellerinin başında kot ceketler ilk sırada yer almaktadır. Kot kumaşının hem spor hem de kaliteli yapısı sebebi ile birçok giyim ürünü ile rahatlıkla harika kombinler elde edilebilir. Kot ceket modellerinde bulunan düğme detayları sayesinde kombinlerde aksesuar ihtiyacına gerek bulunmamaktadır. Kot ceketler çoğunlukla ilkbahar ve sonbahar aylarında daha çok tercih edilmektedir. Kot ceketler tam kalıp olarak üretilmektedir. Bu sebeple tesettürlü kadınlar kendi bedenlerine uygun kot ceket modelleri satın almaları gerekir. Kot ceketler pantolon ve etekler ile harika bir kombin oluşturmaktadır.

 

 İndirimli Tesettür Pantolon Modelleri

 

Paça kısmı inci detaylara sahip olan pantolon modelleri yeni sezonun en trend tesettür pantolon modelleri içerisinde yer alıyor. Çalışma ortamında çok fazla tercih edilen bu modeller tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla beğenilmektedir. Pantolon modellerinde trend olan bir diğer model ise fermuar detaylı bol paça pantolonlardır. Fermuar detaylı bol paça pantolonlar çoğunlukla yolculuklarda ve kısa tatillerde tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise bu pantolon modelinin kolay kolay kırışmaması ve temizliğinin pratik bir şekilde yapılmasıdır. Fermuarlı ve bol paça olan bu modellerde tesettürlü kadınlar kırmızı ve mürdüm gibi canlı renkleri daha çok tercih etmektedir.

 

 İndirimli Tesettür Etek Modelleri

 

Sezon sonu olması sebebi ile etek modellerinde indirimli fiyatlar ve kampanyalar uygulanmaktadır. Gül detaylı pileli tesettür etekler sade tasarımları ile birlikte her ortama uyum sağlıyor. Likralı tesettür etek modellerini ise kadınlar özellikle çalışma ortamlarında tercih edilmektedir.

Bir cevap yazın