İkili Takımlarda Model Çeşitliliği Nasıldır

 

Bazı bayanlar kombin yapmakta zorlanmaktadır. İkili takımlar kombin yapmakta zorlananlar için en kolay ve en pratik çözüm olmaktadır. Üstelik şık ve zarif görünümü ile görüldüğü her yerde dikkatleri üzerine çekmektedir. Eteklerle, tuniklerle, pantolonlarla oluşturulmuş tesettür ikili takım modelleri hem genç hem de olgun yaş bayan stiline uygun model çeşitliliğine sahiptir. Modaselvim ikili takımlarda uygun fiyatı ve kaliteli ürünleri ile farkını göstermektedir. Yüzde yüz garantili alışverişlerin yapıldığı bu mecrada müşteri memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Kredi kartı ile ödeme, kapıda ödeme gibi çeşitli ödeme alternatifleri sunulmaktadır. Yapılan kampanyalarla karlı alışverişler yapma imkanı bulunmaktadır. Tüm tesettür giyim ihtiyaçlarının bir arada bulunduğu bu alanda indirimlerle tüm tesettür giyim ihtiyaçları karlı şekilde alınabilmektedir.

 

Pantolonlu İkili Takım Modelleri Nasıldır?

 

Takımlarda pantolonlu modeller kullanışlı olduğu için günlük kullanıma uygundur. Takımın diğer parçalarını oluşturan tunik ve hırka şık görünümü ile her ortama uygun olmaktadır. Tesettür ikili takım olarak Modaselvim hem rahat hem de zarif ürünleri stoklarında barındırmaktadır. Sade dar paça pantolon üzerine pastel renkli çiçek desenli tunik kullanılmıştır. Bu takım tek renk olan kolları ve eteklerinde dantelleri ile hareket katılmış bisiklet yaka bir hırka ile tamamlanmaktadır. Böylece takım halinde alınan bu ürünle tüm kombin pratik bir şekilde uygun fiyata tamamlanmaktadır. Aynı zamanda bu takıma uygun olan şal ve ayakkabı modelleri de vardır.

 

İkili Takım Elbiselerde Sevilen Modeller Nasıldır?

 

Elbiselerin üzerinde yer alan ceketler takım olmaktadır. Tesettür ikili takım modellerinde kolsuz elbise ve üzerindeki ceket yeni modeller arasında bulunmaktadır. Bu ceket aynı zamanda hırka yerine de kullanılmaktadır. Etek ve ceketin renkleri aynı seçilerek modelin devamlılığı sağlanmaktadır. Elbisenin üst kısmında yer alan dantel işlemeler elbiseye şıklık katmaktadır. Baştan aşağıya düz kedim olan bu elbiseler tüm vücut hatlarını kapatmaktadır. Üstelik elbisenin üzerinde yer alan kolyesi ile aksesuar ihtiyacıda karşılanmaktadır. Böylece ayrıca bir aksesuar almaya gerek kalmamaktadır. Kolye istenirse çıkarılabilen özelliğe sahiptir. Pembe, bordo, yeşil, mavi gibi farklı renk seçeneklerinde elbise takımları bulunmaktadır. İstenirse hırkasız şekilde kullanılabilir.

 

Bir cevap yazın