İç Açıcı Yazlık Tesettür Giyim Ürünleri

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte havalar ısındı ve tesettür giyim tercih eden kadınları bir telaş aldı. Yaz aylarında gardıroplarını yenilemek isteyen hanımlar yazlık tesettür giyim ve kıyafet arayışına başladılar.

Tesettür Giyim Nedir?

Aslında tesettür kavramı İslami bir kavramdır. Ancak günümüzde moda alanında ” tesettür giyim ” kavramı ve stili yerleşmiştir.

İnançlarına uygun yaşamak noktasında giysilerini de inanç sistemine uygun seçen bu şekilde giyinen genç kız ve kadınların giyim tarzına tesettür giyim denir.

Tesettür Giyim İle Yazlık Gardırop Oluşturmak

Tesettür giyim alanında hanımların büyük beğenisini kazanmış olan moda selvim bu yaz da kadınlara birbirinden güzel yazlık tesettür giyim için seçenekler hazırlamıştır. Kadınların bilhassa yaz sıcaklarında hem şık hem rahat giysilere ihtiyaçları vardır.

Tesettür giyim özelliği gereği tamamen kapalı bir giyim tarzı olduğu için moda selvim bu yaz bilhassa kumaş seçiminde serin ve ter emici, doğal malzemeleri tercih etmiştir.

İnce pamuklu kumaşlar, ince trikolar, viskon kumaşlar hanımlara yazın büyük rahatlık sağlayacaktır. Pantolon tasarımı belde lastikli çalışıldığından büyük kullanım rahatlığına sebep olmaktadır. İkili kombi takımlar bu sezon da hanımların en beğendikleri ürünler arasında yer alacaktır. İnce yazlık ferace ve tunikler ise farklı kesim ve modelleri ile siz müşterilerimizi yine çok mutlu edecektir.

Değişik renk ve desenlerde üretilen modellerimiz geniş beden seçeneği ile tüm hanımlarımıza hitap etmektedir. Yaz sezonu için çeşit çeşit ürünlerimizi mağazalarımızdan satın alabileceğiniz gibi internetten de sipariş verebilirsiniz.

Yazlık Gardırop Oluştururken Dikkat Edilecek Püf Noktaları

Siz değerli müşterilerimizin yazlık gardırobunuzu oluştururken yardımcı olabilecek bazı püf noktalarını derledik:

– İhtiyacınız olan yazlık ürünleri belirleyin. Mevcut gardırabonuzdaki hangi ürünlerle kombinleyebileceğinizi düşünün ve satın alırken renk uyumuna dikkat ederek seçim yapın. Böylece yeni satın alabileceğiniz örneğin; bir tunik ile evdeki parçaları kombinleyerek 3, 4, 5 farklı giysi oluşturabilirsiniz.

– Yazlık ürünlerde çok farklı desenler kullanılmıştır. Çiçekli, geometrik, ekose, çizgili bir parçayı sade ve düz renk bir başka giysi ile kombinlemeye dikkat edin. Aksi takdirde son derece başarısız bir giysi ortaya çıkar. Örneğin; lacivert pantolonunuz için yaz sezonundan beyaz lacivert çizgili bir bluz ya da tunik seçebilirsiniz. Ya da minik karışık çiçek desenli bir tunik ile yepyeni şık bir kombin sahibi olabilirsiniz.

– Yazlık kıyafet satın alırken de lütfen uygun bone, türban ve eşarp ayrıntısını atlamamaya dikkat edin.

 

Bir cevap yazın