Hırka Görünümlü Tunik

Daha önceki makalelerimizde bahsettiğimiz gibi tesettür giyimde tunik modelleri Moda tunik modeliSelvim için sürekli geliştirilen modeller arasındadır. Tunik giyim günlük şıklığınızı her daim değiştirerek modaya ayak uydurursunuz.

Tunik dennce Moda Selvim modelleri ayrı bir ayrıcalıklı olmaktadır. En moda tasarımlar, en güzel renkler ve en şık modeller uygun fiyatlarla bütçenizi sarsmayacak kadar uygundur.

Sizler için seçtiğimiz 2015 yaz modasından Hırka Görünümlü Tunik modelini inceleyeceğiz. Tunik seçiminizde biraz olsun size fikir verebilmek, ürünlerimizin kalitesini ve ürün ayrıntılarını bu sayede anlatmış olacağız.

 

tunikRahatlık bakımından tunikler bayanlar için vazgeçilmez kıyafettir. Tunik modellerinde ise hem şık hem de rahatlık öm planda tutularak tasarlanmış hırka görünümlü bu modelimizin sizlerinde farkettiği gibi ön kısmı açık ve düz şekilde aşağıya kadar inmektedir. Yazlık bu modelimizde astar kullanılmaması, sizi serin tutmak ve üzerinizde ağırlık yapacak herhangi bir fazlalıkta bılunmuyor. Açık renk seçenekleri ile tarzınıza en uygun rengi alabilirsiniz.

Tunik te tabi ki en dikkat çekici özelliği yaka kısmında çok zarif kullanılmış taşlı zincir, sanki kolye takmışsınız süsü vermiştir. Aynı zamanda yakanızın dağılmayarak toplu durmasını ve tuniğinizin daha düzgün durmasına da yardımcı oluyor.

Kollarında ise bilek kısımları siyah renkte düşünülmüş. Siyah rengin hakimiyeti her renk ile uyum sağlaması ve ölümsüz bir moda rengi olması şıklığınıza şıklık katıyor. Siyah renkte bilekler bu tunik modelinde tüm renkler ile beraber kullanılmıştır. Bilek kısımlarında siyah renk ile birlikte yine ince bir zerafet katan kol düğmeleri 2 adet kullanılmıştır. Tuniğimizde alt kısımlara inildikçe bir genişleme söz konusudur. Bu genişleme en alt köşeden yuvarlak olarak kesilmiştir. Tunik modelinin ana hatlarını oluşturan bu kesim hem öden hem de yandan bakıldığında harika bir akış ve şıklık katmıştır.

Hırka görünümlü tuniğimiz 4 farklı renkte bulunuyor. Bunlar somon, kına yeşili, fuşya ve hardal renklerindedir. Sitemizde bulunan tunik renkleri stüdyo çekimleri olması nedeniyle gerçeği ile renk tonunda değişiklik hissedilebilir. Aynı zamanda manken bedeni 38’dir. Tam kalıp olması nedeniyle gerçek beden numaranızdan sipariş vermeniz önerilir.

Tunik modeli, krep kumaştan üretilmiştir. Astar kullanılmamıştır. Ürün özel Moda Selvim farkı ile fiyatı 119.00 Tl’den 69,90Tl’ye indirilmiştir.

Bir cevap yazın